Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el a biszexeket, mint a melegeket?
Rómában egészen a kereszténység széleskörű elterjedéséig, de talán még utána is elfogadott volt a homoszexualitás.
A legtöbb császárnak volt férfi szeretője, ahogy az átlagembrek esetében is gyakori volt (következtetés: a nagy római mintaképek biszexuálisak, melegek voltak).
Le lehet pontozni amúgy, de te/ti tipikusan az az ember vagy, aki túl buta ahhoz, hogy elfogadjon másokat.
Hoztál két államot, két példát, ahol a férfi-férfi szex/szerelem természetes volt.
Ahol üldözik vagy üldözték a melegeket, az szinte egyedül az ábrahámi vallások miatt/ területén volt, ezen kívül mind az ókori birodalmakban, mind a törzsi kultúrákban elfogadott vagy természetes dolog volt, esetleg olyan, amivel senki nem foglalkozott (->természetes volt).
Akkor menjünk tovább egy számomra szimpatiku korszakba a Náci Németországba!
Itt aztán valóban szecskázták a vadhajtásokat.
Látom megfogtam a történész és a hozzá hasonló genetikai betegséggel küzdőket...
Nélkületek hasznosabb lenne a társadalom már csak ha a fajfenntartásra gondolok.
15. Ahogy Moldova Györgytől olvashatjuk, "Az volna a legnagyobb üzlet, ha embereket vásárolnék annyiért, amennyit érnek, és eladhatnám őket annyiért, amennyire tartják magukat."
Úgy látom, nagyon erről az oldalról sikerült megközelíteni a dolgot, szóval; a szex már viszonylag régen nem a fajfenntartásról szól. A legtöbb esetben két ember nem szexelni jár össze, hanem -a melegek kérdésének tárgyalásakor szinte minden esetben elhanyagolt - érzelmi háttere van a dolognak. (Vagy ha az megfelelő, ha valaki a barátnőjét/párját/feleségét ezért 'tartja', csak a fajfenntartás legyen meg - elnézést, de grat a nagyszerű ideálhoz)
Minden rosszindulattól mentesen, szintén a kérdésre - azért, mert az emberek nagy általánosságban én-központúak és akár végletekbe bocsátkozóan intoleránsok. A kérdésre kapott eddigi válaszok némelyike ennek iskolapéldája lehetne.
Nem fogtál meg, csak miután leírtad a legújabb példádat feleslegesnek tartottam vitázni.
Annyit mondanék még a "fajfenntartásodhoz", hogy szerinted, ha mondjuk én és a másik x százezer magyar meleg és leszbikus nélkül több vagy kevesebb lenne az ország népessége!?
Erre próbálj magadban válaszolni, aztán azon elgondolkodni, hogy vajon ha megölnék a melegeket vagy ha meg sem születtek volna a melegek, akkor mennyivel lenne kevesebb ember az országban...
Az nem fajfenntartás, ha megölünk mindenkit, aki picit más.
Ha rajtatok múlna kihalna az emberiség!
De ha ilyen beteg születnek akkor nem is lenne kár érte..
Nem nem tudtál mit írni mi? Mert a fasizmus már nem az erősséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!