Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha ezt érzem?
Figyelt kérdés
19 éves srác vagyok, és nemrég, pár hete szakítottam a barátnőmmel. Viszont mostanában van egy olyan érzése, hogy szívesen kipróbálnék bizonyos dolgokat sráccal is. Eddig még sohasem volt ilyen gondolatom, csak pár nap óta. Volt már valaki ugyan így, mint én?2017. nov. 25. 19:32
1/5 tttssj válasza:
Igen, magam is így érzek jelenleg. Szóval nem vagy egyedül. 27F
2/5 anonim válasza:
A puding próbája az evés. Ha leírod, hogy mit próbálnál ki, biztos lesz rá jelentkező.
3/5 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok vele lányként, és persze én lánnyal próbálnak ki dolgokat:) 17L
5/5 anonim válasza:
Hová valósi vagy? Ha nem nagyvárosi, akkor írd meg azt a nagyvárost, ami közel van hozzád. Ha meg nagyvárosi vagy, úgysem fogják tudni, ki vagy, mivel 100 ezer ember közül ez lehetetlen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!