Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív fiúk! Ti egy másik fiúval az anális vagy az orális szexet szeretitek jobban?
Figyelt kérdés
Hova jobb bedugni és miért ?2017. nov. 20. 19:10
1/6 anonim válasza:
Orál oda vissza de seggbe jobban szeretem nyomni
2/6 anonim válasza:
Egyformán szeretem mindkettőt, de ha valamiért kevés idő van egy jó szexre, akkor az orált részesítem előnyben.
3/6 anonim válasza:
Oralt jobban szeretem, nekem az jobban bejon 18f
4/6 anonim válasza:
Bár én passzív vagyok de csak is az orált szeretem jobba, de azt bárhol, bármikor, bármeddig.
5/6 Endura válasza:
Az análist.....ha a nyalást szexnek lehet nevezni,mert én azt szeretem igazán csinálni passzív partnerrel.A szopatásnál és a dugásnál is jobban preferálom.Az orálistól nem élvezek el a dugástól(főleg ha szűk a partner)meg túl hamar,de ez partner függő.
51
6/6 anonim válasza:
Mindkettőt szopás is és kú...rás is 🍆🍑
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!