Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex lányok, nálatok előny...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex lányok, nálatok előny vagy hátrány egy kapcsolatnál, ha a srác is biszex?

Figyelt kérdés

2017. okt. 5. 08:39
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

Nem előny pont nem érdekel xd amig nem meleg addig nincs baj xd de azón kívül nem érdekel szeresen és annyi! :)

19/L

2017. okt. 5. 08:41
 2/8 anonim ***** válasza:
82%

Kapcsolat szinten csak biszex pasival állok szóba.

Nem kell privát.

24/L

2017. okt. 5. 13:25
 3/8 anonim ***** válasza:
23%
Zavar, mert nem tartom túl férfiasnak, ha egy srácnak már járt a szájában vagy a fenekében másik férfi farka.
2017. okt. 5. 13:27
 4/8 anonim ***** válasza:
83%

Előny. Gyönyörű 2 szép,izmos férfitest egymáshoz simulva.Szebb, mint egy pasi meg egy ótvar qrva...

21/L

2017. okt. 5. 15:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 😃
2017. okt. 6. 08:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Mivel én is biszex vagyok, nem zavarna, ha ő is az lenne. De volt már dolgom olyan pasival, aki állítása szerint biszex - mégsem érdeklődött sem irántam, sem más lányok iránt. Szerintem ő meleg.

Mindegy, hogy hetero vagy biszex, de ne hazudjon róla se nekem, se magának. És engem szeressen.

2017. okt. 10. 08:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó hozzászólóval teljesen egyet értek. Nem akadály ha valaki biszex, a lényeg, hogy szeretjük egymást.

Annak viszont örülnék, hogy egy biszex sráccal könnyebben tudnék beszélni ezekről a dolgokról, mert átérzi a helyzetemet. :)

21/L/bi

2017. nov. 14. 22:59
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Előbb egy másik férfi a szájába élvez, aztán pár óra múlva azzal a szájjal csókol téged.
2017. nov. 15. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!