Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok, nálatok előny vagy hátrány egy kapcsolatnál, ha a srác is biszex?
Nem előny pont nem érdekel xd amig nem meleg addig nincs baj xd de azón kívül nem érdekel szeresen és annyi! :)
19/L
Kapcsolat szinten csak biszex pasival állok szóba.
Nem kell privát.
24/L
Előny. Gyönyörű 2 szép,izmos férfitest egymáshoz simulva.Szebb, mint egy pasi meg egy ótvar qrva...
21/L
Mivel én is biszex vagyok, nem zavarna, ha ő is az lenne. De volt már dolgom olyan pasival, aki állítása szerint biszex - mégsem érdeklődött sem irántam, sem más lányok iránt. Szerintem ő meleg.
Mindegy, hogy hetero vagy biszex, de ne hazudjon róla se nekem, se magának. És engem szeressen.
Az utolsó hozzászólóval teljesen egyet értek. Nem akadály ha valaki biszex, a lényeg, hogy szeretjük egymást.
Annak viszont örülnék, hogy egy biszex sráccal könnyebben tudnék beszélni ezekről a dolgokról, mert átérzi a helyzetemet. :)
21/L/bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!