Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ti tényleg "megengednétek" a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti tényleg "megengednétek" a biszex párotoknak, hogy azonos/ellenkező nemű partnerrel is folytasson szexuális kapcsolatot mellettetek?

Figyelt kérdés

Itt arra gondolok, hogy sokszor írják fiúk, hogy őket nem zavarná, ha a biszex barátnőjük lánnyal is szexelne mellettük, meg azt is sokszor látni lányoktól, hogy azt írják, hogy a biszex pasijuknak megengednék, hogy fiúkkal legyen. Meg meleg sráctól is láttam, hogy megengedné a biszex barátjának, hogy lányokkal legyen.

Én meleg fiú vagyok, de baromira zavarna, ha a barátom bárki mással (lánnyal vagy fiúval) szexuális kapcsolatot folytat.

Baromi rosszul érezném magamat, ha arra gondolnék, ahogy mást is megérint, ahogy más is megdug vagy ahogy más is megdugja...

Ti nem érzitek így? Titeket nem zavar?

Én egyszerűen nem tudnám elviselni, hogy "nem vagyok elég a barátomnak"...

Titeket ez nem érint így?

2017. okt. 30. 20:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Számomra egy kapcsolat alapköve a hűség. Biszexuális vagyok. A mostani párom is férfi mint én. Soha nem jutna eszembe hogy megcsaljam.

Szerintem ez is inkább személyiség függő.

2017. okt. 31. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!