Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex vagyok ha egyre jobban izgat az hogy milyen érzés másét verni?
Figyelt kérdés
2017. okt. 26. 15:55
11/19 anonim válasza:
Ha egy férfi, fiú azon gondolkodik, hogy milyen érzés egy másik férfi farkát kiverni, biztos, hogy nem 100%-ig hetero.
12/19 anonim válasza:
Háááééttttt.
Ez engem is foglalkoztat.
Szeretném kiverni valakinek.
Meg kiprobálnám a cumizást is.
13/19 anonim válasza:
És mi akadályozza meg azokat, akiket izgat vagy szeretnének kipróbálni?
14/19 anonim válasza:
A saját félelmeik, és az, hogy még nincsenek tisztában magukkal.
15/19 anonim válasza:
Én is kivernem,esetleg szopnek is 35f
Írjatok!!
16/19 anonim válasza:
Engem is foglalkoztat a dolog, jó lenne komolyabban kipróbálni :)
17/19 anonim válasza:
#16-os, ez kipróbálható komolytalanul is?
(Amúgy meg elképzelhető. Olyankor biztosan csak úgy tréfásan húzogatják a másikét, és vicceket mesélnek közben egymásnak.)
18/19 anonim válasza:
Kiskunfélegyháza környékén én is benne lennék egy kölcsönös ilyen próbálkozásban. 34F
19/19 anonim válasza:
Hát ez engem is izgat. Kiprobálnám.
Kiverni valakinek meg lecumizni.
De jo lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!