Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuálisoknál milyen gyakran változik hogy egyszer az egyik nemet kívánják jobban máskor meg a másikat?
50-50 :)
Viszont nővel még sosem voltam, de azt hiszem kapcsolatot nem is tudnék elképzelni, csak férfival. A nőket inkább "csak" kívánom.
A hetero és a homo elég egyértelmű, mert ott csak egy hozzáállás van (vagyis hogy egy adott nemet akarsz kizárólag, mindig).
A biszexnek rengeteg változata van. Pl bi srác vagyok és érzelmileg abszolút a nők érdekelnek. Családot alapítani, párkapcsolatot, szerelmet eddig is csak nőkkel tudtam elképzelni.
A srácok pedig jók ha szexelni akarok. Kölcsönös szopásban vagyok benne és abban hogyha én dugom meg a másikat.
De pl találkoztam már olyan nagy macsó, mindenki előtt heterónak mutatkozó sráccal, aki nagyon szerette ha szétkúrom a seggét és mondta hogy kár hogy nem akarok többet.
Biszexekből nagyon sok fajta létezik.
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!