Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexuálisoknál milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuálisoknál milyen gyakran változik hogy egyszer az egyik nemet kívánják jobban máskor meg a másikat?

Figyelt kérdés
Már akinél ez változik, persze
2017. okt. 23. 16:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
98%

50-50 :)

Viszont nővel még sosem voltam, de azt hiszem kapcsolatot nem is tudnék elképzelni, csak férfival. A nőket inkább "csak" kívánom.

2017. okt. 24. 22:59
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez ennél bonyolultabb. Nincs olyan, hogy csak az egyik nemhez vonzódom éppen. Inkább az van, hogy jön valaki, akihez vonzódom, és egyszerűen nem számít, hogy milyen nemű. De ha párkapcsolatban vagyok, akkor csak ő számít, senki más.
2017. okt. 25. 01:09
 13/13 anonim ***** válasza:
83%

A hetero és a homo elég egyértelmű, mert ott csak egy hozzáállás van (vagyis hogy egy adott nemet akarsz kizárólag, mindig).

A biszexnek rengeteg változata van. Pl bi srác vagyok és érzelmileg abszolút a nők érdekelnek. Családot alapítani, párkapcsolatot, szerelmet eddig is csak nőkkel tudtam elképzelni.

A srácok pedig jók ha szexelni akarok. Kölcsönös szopásban vagyok benne és abban hogyha én dugom meg a másikat.

De pl találkoztam már olyan nagy macsó, mindenki előtt heterónak mutatkozó sráccal, aki nagyon szerette ha szétkúrom a seggét és mondta hogy kár hogy nem akarok többet.

Biszexekből nagyon sok fajta létezik.

24/f

2017. okt. 25. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!