Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi pasik ti hogy vezettek be egy pasit a biszexualitás világába?
Egyszeri(mivel barátnőm van mellette, de tud róla, megengedi).
Amúgy úgy, hogy leszopnám, meg ő is engem, így vezetném be :D 24/F
Hányszor kérdezed még meg?:)
Egyébként türelmesen, fokozatosan. Semmiképpen sem egy alkalommal, szerintem sokkal jobb ha megvan a bizalom, barátság és ki tud nyílni az ember a másik mellett
ha ilyen kis nyuszi, akkor határozottan kell.
haj megmarkol, térdre nyom, előkap és farok lenyom. nyeletve.
sztem jobb ha kapásból megy a dolog mint hónapig játszani és még addig se jutni, mint az első 10 perc alatt lehetne ... most nem?
Én a hagyományos vonalat képviselem.
Az első talinál eldől,hogy megvan e a szimpátia? Ha igen és a másik tényleg akarja akkor a 2.-3. "randi" az ágyban végződik.
A addig nincs meg akkor a másik meggondolta magát. Ez nem olyan csajos eset itt hamar a lyukra játszunk,nem kelljen
hetekig nyaggatni.
Az hogy,hogy vezetnémbe? Az ember függő,és ez látszik is nem mindenki tud egyből cerkára bukni...
hát nem ... én nemrég ismertem meg véletlenségből egy olyan csávót ki meleg elvileg de 25 évesen még szűz és amikor meséltem neki h éppen kit szedtem fel, akkor kb agresszíven követeli h adjam meg a receptjét annak h miket kell tennie ahhoz h vkit fel tudjon szedni, merthogy ő igazából szóba állni se mer az emberekkel, annyira "szerény" (valójában elég személyiségzavaros és szocfóbiás), és hát enyhén leakadtam. ez tényleg úgy képzelte el, h én megadok neki 10, lépést amit meg kell tennie és akkor majd úgy ismerkedik ...
komolyan nem hiszem el h léteznek ilyen emberek, és mégis ...
most eljutott oda h jár pszichológushoz, de 3 alkalom után kijelentette h ő nem érez semmi javulást, így felesleges és nem jár többet :) most abban reménykedik h pszichiátriára megy és ott majd kap vmi csodabogyót amivel tud majd könnyen ismerkedni ...
jaj nekem, teljes kabaré ...
ez csak egy kis kép arcól, ki hogyan ismerkedik :) de épp mondtam, neki, ha 25 éves korig sehogy, akkor már ezután se nagyon fog ez működni sztem, főleg ilyen hozzáállással. most őszintén, mit mondjak neki, hogy tud "bevezetődni" ebbe a világba? mint egy UFO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!