Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Lehet, hogy hülyeség! ) Nem olyan rég jöttem rá, hogy a lányokat is kívánom.2x Szexeltem lánnyal, nagyon jó volt. De (! ) mit lehet kezdeni egy lánnyal az ágyban, a (nyalás,69, olló, misszionárius, és erotikus masszázson kívül)?
Bármilyen ötlet(aktusra,pózra,vagy játékra) érdekel!
Köszönöm!
Annyira nem vagyok ebben jártas.Mármint a szex azon részével,hogy a lányok közt hogyan van ez!Ezek szerint,nem sok úgymond a különbség!Egy lánnal szeretkeztem eddig,kettő alkalommal,nagyon új volt nekem.Bizsergetően jó és felszabadító.Nincs most senkim,ismerkedni még nem nagyon mertem.Most inkább nővel szeretnék,de sok leszbikus elutasító,mert voltam a másik nemmel is.Sok biszex pedig 3.- nak akarna kapcsolatba.:/
Te is érdekesnek tűnsz!!:) Köszönöm az eddigi válaszaidat! Szóval az eszközöket sem veted meg!?:D
#12! Ebbe azt hiszem belepirultam.:)) Hát,nekem Szimpatikus,de(!!!) Nekem még nem volt kapcsolatom a saját nememmel.Azt sem tudom,hogy menne - e most!?
Illetve az Ő szándékait sem tudom! Szerintem csak egy kedves válaszoló!:)
Bizsergetően jó???? Úúúh, ezt aztán igazán jól megfogalmaztad!!!
Nem, valóban nem vetem meg, de nem szeretnék itt mindenki előtt több ilyen jellegű infót kiszivárogtatni magamról! :))) pláne hogy névvel vagyok :D
Tyhű, ilyen hozzászólásokat hallod... hahhaha én is elpirultam szerintem :)))))
Ne haragudjatok, nem akartam! De számomra tök egyértelmű! :D
Hova valósiak vagytok?
Meddig maradtok? Csak mert már aludnék, de túl jo olvasni titeket :) <3
Uhhh.Ezek szerint tudod,hogy milyen az?? Ábszolút bizsergető volt.És nagyon új.
Persze,én sem itt fejtem ki. Pedig most bevillant ez - az! :D
Ohh.Sajnálom.:/ Azóta nem is voltál férfivel? Mondjuk,egy ideje én sem!
Kedves 77%! Mostmár olvadok,a pirtól.. :)) Nagyon aranyos vagy!
Nem tudom,hogy meddig maradok!
És itt el is mentek privátba. :)
VÉGE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!