Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexuális vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális vagyok?

Figyelt kérdés
18/L baratom már majdnem egy éve de vannak "gondok". Nemrég vettem észre hogy van egy lány osztálytársam akit kicsit jobban megnézek időnként és kicsit megdobban a szívem amikor beszélünk pár szót. Néha rámmosolyog meg nevet egy-két viccemen meg minden és akkor tökre örülök magamnak de ezek szerintem csak kedves gesztusok. Amúgy annyit tudok még róla hogy eddig egy baratja volt de az rövid ideig mert megcsalta. Na mindegy a lényeg az hogy nem tudom most mit kezdjek magammal, az életemmel az érzéseimmel..ha valaki tud adhatna egy két tanácsot tippet mert kicsit kétségbe vagyok esve:( előre is koszonom:)

2017. okt. 19. 20:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
21%

A női biszexualitással a világon semmi gond, amíg az kizárólag a szexualitásra és azon belül is a pároddal és egy másik nővel való hármas szexre korlátozódik :) (De vicc nélkül)

De azért ilyen érzelmeskedős, meg szerelmes irányba ne menjünk el.

2017. okt. 19. 20:06
 2/14 A kérdező kommentje:
Miert?:o
2017. okt. 19. 20:15
 3/14 anonim ***** válasza:
7%

2:

Ja ezt csak a férfiak nevében mondom, nem miattad vagy ilyesmi, hogy ez rossz lenne (mert nem az). Teljesen megértem ha biszexuális vagy és érzéseid vannak más nő iránt.

Csak tudod rossz a férfiaknak, amikor egy nő úgy kívánja a nőket, hogy közben meg nem akar férfit is mellette.

Vagy hogy mondjam? Szerintem tényleg ki kellene próbálnod a szexet egy nővel például.

És azt gondolom akkor meglátnád a különbséget, hogy mennyivel jobb amikor egy farok egy punciba kerül, mint amikor két punci összedörgölődzik. Szóval igazából hajrá, azt mondom próbáld ki. És igen, biszex vagy, ez tuti.

2017. okt. 19. 20:19
 4/14 A kérdező kommentje:
De nem tudom hogy hogy kezdjek hozza, nincs tul nagy onbizalmam meg hat ott a baratom is...
2017. okt. 19. 20:23
 5/14 anonim ***** válasza:
92%

1. Szakítasz normálisan és tisztán.

2. Megcsalod.

3. Nem csinálsz semmit és szívsz egész életedben, de legalábbis még sok évig.

Arról nem is beszélve, hogy a csaj amúgy kedveli a lányokat szintén? Mert az szopás, ha nem.

2017. okt. 19. 20:32
 6/14 A kérdező kommentje:
A baj h nem tudom Es szeretnek rajonni de az egy csoppet nehézkes lenne...
2017. okt. 19. 20:39
 7/14 anonim ***** válasza:
92%

"És azt gondolom akkor meglátnád a különbséget, hogy mennyivel jobb amikor egy farok egy punciba kerül, mint amikor két punci összedörgölődzik"

Rég nevettem ilyen jót :D Ne legyél már ennyire hímsoviniszta. Nekem például sokkal jobb egy lánnyal és nem csak én vagyok ezzel így.

És miért ne mehetne el érzelmi irányba? Ne te mond már meg neki hogy mit érezzen! Ez egyébként sem döntés kérdése. A kérdés meg nem az volt hogy nektek pasiknak mi a jó, hanem hogy a kérdezőnek. Ti pasik komolyan elhiszitek hogy ti vagytok a világ közepe? Hát nem.

Kérdező ha mindenáron fel akarod címkézni magad akkor biszex vagy valószínüleg de ez egyáltalán nem baj sőt élvezd ki. :)

2017. okt. 19. 20:40
 8/14 anonim ***** válasza:
90%

3-as versenyző írta: "És azt gondolom akkor meglátnád a különbséget, hogy mennyivel jobb amikor egy farok egy punciba kerül, mint amikor két punci összedörgölődzik"

Szegény gyereknek fogalma sincs, hogy két lány mit tud/képes csinálni egymással!

Egy pasi sem tud úgy kinyalni egy csaj, mint egy másik csaj (kivéve engem,mert engem egy biszex leány tanított meg nyalakodni:)

2017. okt. 19. 21:07
 9/14 anonim ***** válasza:
83%

7-8:

Próbáltam konstruktívan, normálisan, építően megfogalmazni a "hímsoviniszta" véleményem, amit tényleg így gondolok mindenféle cinizmus vagy bántás nélkül.

De ha az őszinteségért csak megszégyenítés és lenézés a válasz, akkor ne csodálkozzon senki a gyűlölködésen úgy általában. Az ilyen válaszok, mint a tieitek teszik lehetetlenné a párbeszédet, mert nem tudtok normálisan, a másik megalázása, ba szogatása nélkül reagálni. Nem is értem miért "homofóbok" az emberek, ha nincs értelmes, egymás véleményét és a másik lényét tiszteletben tartó vita. Ebből lesz a konszenzusos, civilizált párbeszéd, hogy "te hülye vagy"?

2017. okt. 19. 21:23
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam a kommenteket.

Mitől vagy kétsegbe esve?! Takán akkor kezdd úgy, hogy megnézel pár csajos témájú filmet, csomó jó van :) vagy itt esetleg beszélgess lányokkal ilyesmiről. Néha ki lehet fogni pár értelmeset is, de sajnos tényleg ritka. Meg amúgy én azt javasolnám első sorban, hogy gondolkozz, gondold át hogy valóban akarod-e ezt, meg hogy hányadán állsz a barátoddal. (Bár ha én együtt vagyok valakivel eszembe nem jut kifelé leskelődni, mert nem megszokásból és egyebekből vagyok vele :D )

Szóval mérlegelj, hogy ez mennyire erős benned és annak függvényében dönts, de szerintem a félrelépést ne vállald, bárhogy legyen is.

2017. okt. 19. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!