Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesmárolt a haverom. Én vissza. Mindketten élveztük. Biszexek vagyunk?
Figyelt kérdés
Kicsit sokat ittunk.
Ha iszunk akkor elkap minket az ölelgethetnék és mindenkit ölelünk, puszilunk.
Épp nagyban ölelgetjük egymást, a haverom a szemembe néz majd lesmárol. Nem igazán tiszta a kép de hosszú percekig csak faltuk egymást közben simogattuk a másikat ahol értük.
Másnap megbeszéltük és kiderült ő is élvezte.
Azóta is csináltuk párszor.
Bevallom senkivel nem csókolóztam ilyen jókat még.
2017. okt. 15. 22:16
1/18 anonim válasza:
Ha lányokat is szoktál akkor ja.
2/18 A kérdező kommentje:
Voltak barátnőim persze. Neki is.
2017. okt. 15. 22:19
3/18 anonim válasza:
Attól függ, hogy a lányokat is szoktad e.
4/18 anonim válasza:
Közben fel is állt a farkatok? Mert ha igen akkor szinte 100%
5/18 A kérdező kommentje:
Részegen nem tudom. Nem emlékszem.
De amúgy igen. Mint a cövek. :D
2017. okt. 15. 22:22
6/18 anonim válasza:
Akkor nem kérdés, ti biszexek vagytok.
9/18 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel, viszont egyetlen egy másik fiúval sem csinálnék ilyet csak az egyik haverommal. De ezt is csak azért kezdtük el mert barátnőink messze vannak tőlünk
10/18 anonim válasza:
Ne szégyeld ha élvezted. Csak nyugi. Isten azért teremtette a nyelved h használd. 24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!