Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Planet romeon mindenki csak a szexre hajt?
Nekem meg pont az a bajom, hogy rengeteg helyes, passzív srácnál látom kiírva, hogy kapcsolatot és/vagy barátokat keres.
24/f, szegedi
4-essel értek én is egyet, én is sokszor nézek meg egy adatlapot és megy el a kedvem, mert barátokat/kapcsolatot keresnek. :D
De amúgy ne azonosítsd a butaságot a szexet keresőkkel. Számomra is fura ha valaki köszönés nélkül faszképpel indít. Kicsit fura néha a kommunikáció, de szerintem sokan úgy vannak vele hogy névtelenül tökmindegy. Na nem mintha én nem lennék néha túl rámenős, de legalább nem zaklatok senkit. :D
Meg lehet talalni azokat az embereket, akik nem csak arra hajtanak. Nekem pl nincs kint kepem, mert ha valaki tetszik privatban kuldok neki, ellenben bemutatkozasom van boven.
Aminek nincs kepe, kevesebb erdeklodot kap, de altalaban ok az ertelmesebbek. Szoval ez egy jo szures.
Kitartast. :)
25/f. Szeged.
Igazat megvallva, sexre hajtanak.
De a meleg világ is erről szól "csak a tested kell kö***ög, más semmi"
Remélem mindent elmondtam evvel!
A többség igen.
De mivan ha valaki sexhavert akar?
Nem kapcsit és nem csak sexet...na az megvan lőve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!