Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem vonz a női nemi szerv. De nők vonzanak. De a pina ronda. A férfi nemiszerv sem jobb, de egy féri test taszít. Mit tegyek? Néha beindít a popsija egy lánynak, de utána meg meglátom a pináját és lelomboz. Sosem lesz így családom.28f
TRIGGER WARNING: csikló
:D
Na de tényleg keress fel valami sztakembert
Kamunak tűnik...
Ha még sem, akkor valóban egy orvos talán tudna segíteni.
Vagy tényleg valaki azt írta, hogy keresel egy aszexuális nőt akivel a szeretet meg lehet és minimális szeretkezéssel gyerekek.
"Akkor is undorodsz a másik testétől, ha szereted őt? Voltál már egyáltalán szerelmes?"
-voltam, de nem jutottam oda soha. Az illető pedig fiú volt. DE még fiatal voltam, tini, 16 éves és 14 volt a fiú. Nem jutott el addig a dolog. Nem tudom undorodtam volna e tőle ha odajutunk.
"a szám, a tiszta szám ahol fogatmosok napi 3x, egy csiklón legyen egy ronda csiklón"
"csiklótól is. ráadásul azon pisil a csaj, sosem tudnáém a csiklóját nyalogatni. "
Bioszból hányas voltál ember? :DDDDD
Tisztában vagy vele mennyi bacilus található a szádban?
És mi az hogy a lányok a csiklójukon keresztül pisilnek, ezt honnan szedted atyaúristen? :DDDD
Nem ajánlom hogy a "pina ronda" és hasonló taplóságaidat nagyon hangoztasd mert egy bunkó parasztnak hisznek majd és olyan pofont kapsz hogy a fal adja a másikat.
Amúgy aszexuális vagy szerintem, meg eddig is megvoltál szex nélkül.
Az biztos hogy hatalmas nagy gondok vannak veled, bár őszintén remélem hogy kamu a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!