Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bisex lennék, vagy csak fellángolás?
Figyelt kérdés
Eddig teljesen normális hetero srácnak tartottam magam,de neha fel tud allni a farkam egy meleg kaland gondolatára de például a csókot undorítónak tartom,de valakivel szívesen szexelnék,kipróbálni mindenképp,de azt nem bírnám ki ha beszélgetni kéne vagy ilyenek,csak szex és ennyi. Fiú és lány szerepet is szívesen kipróbálnám. Mit tegyek? Tényleg bisex lennék?2017. okt. 1. 13:15
11/11 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel pontosan.Es még nekem se volt kalandom férfivel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!