Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúló biszexualitás?
18 éves fiú vagyok és néha amikor maszturbálok férfi péniszekre szoktam csinálni, de amint elélvezek elundorodom.
Alapjában nem tudnám el képzelni, hogy férfiba szerelmes legyek vagy csókolozzak vele, ugyanakkor lányokkal kapcsolatban ez abszolút egyértelmű. Ha újra "kanos" leszek újra előjön ez a biszexualitás! Mi lehet ez?
Csak férfi péniszre, vagy van ott egy nő is mert akkor csak kivetítés elképzeled hogy mit érez az a pasi ott a csajjal és ezért fókuszálsz rá.
De ha csak pasi farok akkor lehet egy kis pénisz irigység is benne.
Az élvezés után az undor pedig a benned lakó elutasítás miatt van. Volt egy srác akivel jártam minden oké volt vele addig míg el nem élezett, sírt meg magyarázkodott meg undorodott magától. Pedig jó volt neki is meg nekem is, viszont egyből jött hogy mások mit gondolnak róla, ugyan azt amit ő magáról. Ön ostorozta magát. Így viszont nem lehet élni, nem lehet párkapcsolatot kialakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!