Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fog teljesen szetesni ay identitasom, ha kiprobalom azonos nemuvel?
Tisztázd magadban előre, hogy mit akarsz.
Én is biszex vagyok és tudom hogy
-csak nőbe tudok szerelmes lenni
-csak nővel akarok párkapcsolatot
-egy nővel szeretnék majd egyszer gyerekeket és családot
Ha ez megvan, akkor semmi gond. Amikor nincs nő az életemben, előfordul hogy férfival kalandozom, volt már olyan is hogy egy sráccal heti szinten sok hónapon keresztül jártunk össze szexelni. És eddig kétszer annyi nővel voltam életemben, mint ahány férfival.
Mondjuk úgy azért elég fura, hogy nem voltál még nővel (ha jól értem), de férfival akarod máris. Puncit láss előbb szerintem. Partnerkereső oldalon egy másik sráccal elég könnyű lebeszélni találkát, de nőzni sokkal nehezebb. Aki biszexnek tartja magát és előbb van fiúval, mint lánnyal, az általában csak a könnyebb utat választja és ahelyett hogy energiát fektetne a csajozásba, csak ráhajt az egyszerűbb útra.
3:
Azért a biszex férfiak legeslegtöbbje titokban tartja hogy férfiakkal is szokott lenni.
""Azért mert tetszik a fa$z, még nem biztos hogy egy másik férfi teste is tetszik.""
Az a fura, hogy de igen. Marmint, a vekony, szortelen, fiatal felsotest vonz.
"Nem fog teljesen szetesni ay identitasom, "
De sőt még egy quantum hasadás kíséretében egy párhuzamos univerzumba is átkerülhetsz --.--
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!