Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen trukkel lehet elerni, hogy egy ferfi
dolgozzon ertem?
Figyelt kérdés
Az mondjak a nagyokosok,hogy egy ferfit mindig bizonytalansagban kell gartani.En ebben nem vagyom nagy asz.Sot tapasztaltam,ha sokat szorakozok valakivel azt hiszi nem akarok semmit.Forditott helyzetben en is azt hinnem.Masik dolog:realis tipus vagyok,es ha jol esik valami szeretem csinalni.Csak azert nem szeretek randit lemondani,hogy huzzam a masik idegeit,kozben meg akarom.Most ket hete jar hozzam egy ferfi,akivel nem fekudtem le meg,,,csak"simogatas volt,es egymas testevel kezdtunk ismerkedni,de nem nyultunk egymas nemi szervehez.Nem vagyok tini
2017. szept. 4. 12:24
1/10 anonim válasza:
Nem azért kell megtanulni helyesen írni és fogalmazni mert úgy kell, hanem mert máskülönben qrvára nem fogja senki sem megérteni h mégis mi a kérdésed.
Szóval milyen "dolgozást" akarsz te pontosan elérni?
2017. szept. 4. 12:36
2/10 kovpet válasza:
Ha velem így játszmáznál és rájönnék, úgy vágnálak ki mint macskát szarni.
2017. szept. 4. 12:43
3/10 anonim válasza:
Azoknak a "nagyokosoknak" vajon mennyire stabil párkapcsolata lehet?
Ezek a trükkök nem válnak be, és játszmázni nem szép dolog. Olyan, mintha hülyének néznéd a férfit. Pont, hogy eltaszítod vele. N
2017. szept. 4. 13:11
4/10 anonim válasza:
Nálam egy ideig menne a " játszmázás", kb. 4-5 ilyen simizős randi, de utána elgondolkodnék, ha nem lenne előtelépés..
2017. szept. 4. 13:21
5/10 anonim válasza:
Passzív vagy? Csak mert elvileg ffi vagy.
2017. szept. 4. 13:55
6/10 anonim válasza:
Ha valaki bizonytalanságban tart az inkább az ellenszenvemet harcolja ki, nem azt hogy dolgozzak érte.
Ha még az is kiderül hogy nem a valódi érzelmei szerint cselekedett hanem tudatos játszmák alapján, akkor ott abban a pillanatban van vége.
2017. szept. 4. 14:15
7/10 anonim válasza:
a fenét kell. a férfi megérzi h játszol vele, azt csodálkozol., másnap miért hagy ott ... ennyi.
dolgozni meg azért fognak, akiért érdemes és alkarnak. nem tudsz érte tenni semmi, az elég mesterkélt lenne. ez ösztönösen jön.
2017. szept. 4. 15:45
8/10 anonim válasza:
Mindent leírtak. Csak a magukat okosnak tartó ostoba libák játszmáznak. Miért? Mert nincs annyi értelmük, hogy megértsék: értelmes férfit ez taszít és észre veszi és akkor pá. Csak ostobákkal lehet ilyet megjátszani.
2017. szept. 5. 11:09
9/10 A kérdező kommentje:
Én az ilyesminek sem vagyok híve,hogy elejtettem zsebkendőmet.Ha valakinek felkeltem az érdeklődését,akkor úgy is felkeltem.Mikor tini voltam sokszor sulykolták nekem ,hogy nem szabad kimutatni egy férfinak túlságosan az érzelmeket,meg színészkedni kell,had egye a fene.Nekem sosem ment a játszmázás.Női magazinok is írnak olyan idióta csábítási technikákat.Nemegyszer volt olyan,hogy megmondtam egy hapsinak kerek perec,hogy tetszik.
2017. szept. 6. 16:51
10/10 anonim válasza:
Ezeket a taktikákat a 60-as IQ val rendelkező libák alkalmazzák. Aki ilyeneken gondolkodik annak se osztottak sokkal többet.
Ha bármilyen manipulációt vagy taktikázást észrevennék úgy megszivatnálak mint paraszt a berváját.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!