Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Akkor én most biszexuális vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor én most biszexuális vagyok?

Figyelt kérdés

Nemrég ismertem meg egy lányt egy házibuliban náluk, akiről még aznap megtudtam, hogy leszbikus, de nem jelentett semmit, mert én hetero vagyok. Vagyis eddig azt hittem. Valamekyik nap megint egy házibuliba találkoztunk, de akkor már barátként üdvözöltük egymást. Miután kissé becsíptünk mindketten, csókolóztunk, majd pár órával később nála kötöttünk ki, természetesen az ágyban. Egy nappal ezelőtt még pasival voltam. Azóta nem tudom ezt a nőt kiverni a fejemből.. Kérlek Titeket, a "r**nc vagy"-t mellőzzétek, köszönöm, ha elolvastátok.

17/L

2017. aug. 28. 12:42
1 2
 1/13 anonim válasza:
84%
A lányoknál ez gyakori, ha jól tudom és elfogadott nagyvonalakban.
2017. aug. 28. 12:46
 2/13 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy más nő viszont egyáltalán nem érdekel és nem izgat fel.
2017. aug. 28. 12:47
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
elöfordul ne aggodj :) neha meg fiukkal is megesik ;)
2017. aug. 28. 12:50
 4/13 anonim ***** válasza:
71%
Igen, bi vagy, nem baj mi fiuk szeretjük az ilyen lányokat föleg ha hozod a barátnödet is😎
2017. aug. 28. 12:53
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Jajj de aranyos a negyedik

Tipikus pasi

A biszex nem azt jelenti hogy mehet is az edesharmas draga

Kerdezo igen biszex lehetsz de ezt nem egy alkalom alapjan dontsd el. Ha az vagy akkor tobb lanyhoz is fogsz vonzodni elobb utobb

22ll

2017. aug. 28. 13:03
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
Az ágyban meddig jutottatok el? (Priviben is irhatod.) Nem mindegy, hogy mit találtál még elfogadhatonak ebben az esetben?
2017. aug. 28. 14:10
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőm is így volt vele, még tizenévesen lefeküdt egy lánnyal azóta folyamatosan tartják a kapcsolatot, néha összebújnak. Más nő nem érdekli. Az édeshármas felállásról hallani sem akar, mert nem szeretné nézni ahogy más nőt is kényeztetek. Szerinte ez nem megcsaláshanem "egy kis nyalakodás". Ezek után mindig be van vadulva ha együtt vagyunk, felpezsdíti a szexet.
2017. aug. 28. 19:59
 8/13 anonim ***** válasza:
92%
Igen biszex vagy de szerintem ahelyett hogy értelmetlen címkéket akasztasz magadra inkább sodródj az árral ahogy a házibuliban is :)
2017. aug. 28. 20:12
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ha van esetleg kérdésed még írj nyugodtan priviben velem is hasonló történt. :)

18/L

2017. aug. 28. 20:30
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat :)
2017. aug. 28. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!