Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor én most biszexuális vagyok?
Nemrég ismertem meg egy lányt egy házibuliban náluk, akiről még aznap megtudtam, hogy leszbikus, de nem jelentett semmit, mert én hetero vagyok. Vagyis eddig azt hittem. Valamekyik nap megint egy házibuliba találkoztunk, de akkor már barátként üdvözöltük egymást. Miután kissé becsíptünk mindketten, csókolóztunk, majd pár órával később nála kötöttünk ki, természetesen az ágyban. Egy nappal ezelőtt még pasival voltam. Azóta nem tudom ezt a nőt kiverni a fejemből.. Kérlek Titeket, a "r**nc vagy"-t mellőzzétek, köszönöm, ha elolvastátok.
17/L
Jajj de aranyos a negyedik
Tipikus pasi
A biszex nem azt jelenti hogy mehet is az edesharmas draga
Kerdezo igen biszex lehetsz de ezt nem egy alkalom alapjan dontsd el. Ha az vagy akkor tobb lanyhoz is fogsz vonzodni elobb utobb
22ll
Amúgy ha van esetleg kérdésed még írj nyugodtan priviben velem is hasonló történt. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!