Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan derítsem ki?
Nemrég megismertem egy nagyon kedves hölgyet, aki rögtön szimpatikus lett számomra. Amikor ismerősök lettünk fb-n, ránéztem, hogy mit lehet megtudni róla. Az adatlapján szemet szúrt nekem a következő: "Érdeklődés: nők és férfiak." Ha ezt így kiírta, biztosan biszexuális, igaz?
A helyzet az, hogy eddig abszolút heteroszexuális nőnek vallottam magamat, de amióta pár nappal ezelőtt véletlenszerűen találkoztunk, egyfolytában ő jár a fejemben, és még jobban érdekel, hogy most akkor mi ez az fb-s kiírás részéről. Csak ahhoz még túl friss a kapcsolatunk, hogy meg merjem kérdezni tőle. Plusz elég nagy a korkülönbség köztük (ő az idősebb), ami részemről nem akadály, de nem tudom, hogy saját maga felé ez nem alakít-e ki komplexust a kezdeményezésben, ha esetleg úgy alakul a dolog...
Ha valaki volt már hasonló helyzetben (akármelyik oldalt képviselte), érdekelne a véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!