Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok nektek tetszik a hosszú haj egy fiún?
naná,hogy tetszik.
épp növesztem...csak sajnos lassan nő :(
32/F
Nagyon bejon!! Nem a nagyon nagyon hosszú, de egy vallig ero hullámos vagy göndör haj nagyoon... Mellé szakáll vagy borosta
Tökéletes👌🏼
Nagyon is. Csak azok jönnek be
A 29. válaszoló voltam. Leírnám itt is, amit egy privát üzenetre válaszoltam, mert kis felháborodást keltett ezek szerint a válaszom.
Jelenleg (21. század) a mi kultúránkban (Magyarország, Közép-Európa) hagyományosan a nőknek van hosszú haja, a nőkre jellemző. Lehet, valamikor nem így volt régen, de most nem azokban az időkben élünk. Ezért furcsa, ha egy férfi hosszú hajat hord, és sokan furcsának tartják. (Ennyit még mások nevében is beszélhetek, de miért lenne azokkal gond, akik ezt furcsának tartják?)
A hosszú haj alapból általában vonzóbbá, nőiesebbé tesz egy nőt, valamennyire a nőiesség jelképe is. Pont ezért is furcsa, ha egy férfi hosszú hajat hord, mert a vonzó nőkre akar hasonlítani ezzel. Sok ember (ennyit ismét beszélhetek mások nevében is), ha messziről meglát hátulról egy hosszú hajú embert, de nem látja rendesen, mert pl. hamar eltűnik, akkor elsőre nőnek gondolja, és ebben nem hiszem, hogy vele lenne a gond.
Én nem érzem normálisnak, ha egy férfi a vonzó nőkre akar hasonlítani. Ha nem is ez a célja, tudja ő, hogy mi vonzó egy nőn, és ha hosszú lesz a haja, ő is ahhoz lesz hasonló. Ugyanezért azt sem érzem normálisnak, ha egy nő vonzónak tart külsőleg egy hosszú hajú férfit.
Természetesen belső értékek is vannak, és a külsejétől függetlenül is lehet jó ember egy hosszú hajú férfi. Ettől függetlenül is furcsa, ha tudatosan olyan külsőt választ, amivel a nők próbálják magukat vonzóbbá tenni.
Szeretem a rockzenét is bizonyos korlátok között, de ehhez se értem, minek kell úgy nézni ki, mint egy zombi - mert sok rock zenész úgy néz ki, ez a véleményem róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!