Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok nektek tetszik a hosszú haj egy fiún?
Számomra nagyon szexi, főleg, ha még szakálla is van és barna hajú, már nedvesedem is.
29n
Alapvetően tetszik, de van akinek nagyon rosszul áll. Lehet valaki állati jó képű, ha a frizurája egyáltalán nem passzol, oda az egész.
19/L
De még mennyire!
De, csak, ha nem szőke! A szakáll, valóban jól éll még hozzá!
24n
még a lányon se nem hogy fiun
igénytelen
ha szexi akarsz lenni vágd rövidre ha fiu vagy akkor kopaszra az a jobb
Szerintem meg lányokon semmi a sem undorítóbb a rövid hajnál, bár be kell vallani, hogy valakinek tényleg passzol, de akkor is lányoknál a
Hosszú haj a favorit
Radics Petin igen,Dezső Bencén már nem hiszem.
És kikérem magamnak hogy a rövid haj nem vonzó egy lányon.Nekem kicsivel hosszabb mint vállig érő hajam van,és mindenki azt mondja hogy így jobban áll nekem.
Alapvetően nekem a rövid haj tetszik egy fiún de láttam már olyat aki iszonyúan szexin nézett ki hosszúval.<3 Szóval attól függ hogy áll neki.
Viszont lányokon a rövid haj szerintem is nagyon undorító. Persze biztos vannak kivételek akin jóll áll de nekem nem jön be sajnálom :( De egy szép lány gyönyörű hosszú hajjal , elvarázsol. De igazából sokakon ez a vállig érő haj is tetszik l, csak fiúsan rövid ne legyen.
19/L bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!