Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nektek volt mar olyan hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek volt mar olyan hogy heterok egyeb okokbol belementek volna nem heteros dolgokba?

Figyelt kérdés

Nekem tobb esetben volt olyan hogy hetero pl egy harmas szexben (1 lany 2 fiu) belement volna abba hogy a csaj nezi ahogy megdugjak. De volt olyan is hogy csak ugy egyszer kiprobalta volna.

Hallottam mastol olyat hogy hetero fiu ujjazta magat maszturbalas kozben mert jol esik neki neha. Valaki mar tapasztalt ehhez hasonlo dolgokat?:) vagy esetleg aki gondolt ilyenre bevallhatna oszinten ugy is nev nelkul van, erdekel hogy miert vagy hogyan gondolkodnak. A tobbseg meg a hallatatol is rosszul van az ilyen dolgoktol.

Ok talan bennuk nem olyan erosek a hetero jellemek?:)

Vagy ilyenkor csak a kanossag beszel beloluk/beloletek de ha mar elmenetetek maszturbalas utan eszetekbe se jutna ilyen?

Akinek van talasztalata hasonloval kapcsolatban megoszthatja :)

Koszi a valaszokat elore is :D 18/f

2017. aug. 5. 18:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem egy túl férfias, szőrös, stb férfiról van szó egy pár esetén, akkor benne lennék, hogy ketten közösen is kényeztethetnek kézzel, szájjal. 27/F
2017. aug. 5. 19:55
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy barátom, sajnos meghalt már, akiről tudtam, hogy nem érdekli a férfiszex. Ő legfeljebb sejthette, hogy én két kapura játszok. Soha nem beszélgettünk erről, tiszteletben tartva a másikat. Már évtizedeken átnyúló volt a barátságunk, amikor egy esti sörözés közben feltette a kérdést, hogy volna-e kedvem leszopni. Volt! Akkor este leszoptam, majd később többször is voltunk együtt, oda-vissza.
2017. aug. 6. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!