Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnél egy transzvesztitával?
Hetero vagyok De, konkrétan felajánlkozott nekem valaki, hogy a kedvemért nőnek öltözne és mehetne a dolog. Mi a véleményetek? Megtegyem? Ha megteszem utána is hetero maradok?
30f
"te meg nem vagy heteró, ha ilyen megfordul a fejedben..."
Mi a franc vagyok akkor?
Ha egy pasi beöltözik csajnak az engem nem izgat... Egy pasi legyen pasi. :)
Persze, ha nőies lenne, teljesen szőrtelen, szilikon mellekkel és farokkal, az mindjárt más.
Egyébként én biszex vagyok. Ha bárkivel dugsz, akinek farka van, utána már nem leszel hetero. Viszont, ha izgat, akkor tedd meg.
A heteró biszex hajlammal az nem létezik. Azt úgy hívják hogy biszex. Ez nem azt jelenti hogy ugyanannyira vonzódsz mindkét nemhez van olyan biszex aki sokkal inkább a nőkhöz vonzódik és csak ritkán férfiakhoz van aki pont fordítva,van aki egyaránt mindkettőhöz de ez mint biszexuális. Egy férfi amúgy sehogy nem lesz teljesen olyan mint egy igazi nő de még ha igen , valójában akkor is pasi és ha téged ettől nem fog el az undor akkor biztos nem vagy heteró. Nem tudom mikor fogjátok már ezt fel és fejezitek be ezt a kíváncsi heteró dumát.
Amúgy meg ne a mi véleményünkre legyél kíváncsi, csináld azt amit te jónak érzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!