Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi/meleg srácok taszítana vagy bejönne ha valakinek felfelé ível a pénisze?
Figyelt kérdés
Kèpet üziben tudok mutatni2017. aug. 5. 12:35
12/23 anonim válasza:
Küldhetsz képet kíváncsiságból. De én már voltam olyan fiúval, hogy állva a hasához ért a farka és lejjebb se lehetett hajtani. De nem zavart.
13/23 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik! Valóban férfias, főleg, ha teljes egészében hátracsúszik a fityma, és látszik a pattanásig feszülő makk! Annál szebb nincs!
14/23 anonim válasza:
Szerintem királyul nézhet ki, de küldj képet nagyon kíváncsi vagyok!
15/23 anonim válasza:
Nelem is tetszik a felfelé görbülő. Biztos azért, mert az enyém is olyan!
Küldj képet, megnézem. Küldök az enyémről én is!
16/23 anonim válasza:
általában bejön, de biztosat csak a kép után tudok mondani
17/23 anonim válasza:
nekem is felfelé görbül de nem zavar
18/23 anonim válasza:
Igen, nagyon kivánom és szeretem az ojanokat
19/23 anonim válasza:
Én is meg szeretném nézni de szerintem vonzó ha ápolt. 20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!