Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi hetero fiú kivel próbálja ki elsőnek szerintetek? 18/F
Figyelt kérdés
ismerőssel vagy olyannal akit nem ismer?
illetve mit gondoltok hol lehet ilyen partnert találni? :)
2017. júl. 30. 17:42
2/14 anonim válasza:
A lehető legrövidebben összefoglalva: velem. 😁😁😁
4/14 anonim válasza:
Bi kategoriaba nincs kivancsi hetero fiu.... Ezt szogezzuk le, kerem. En hetero ferfi vagyok es qrvara nem erdekelnexsemmi szex egy madik ferfival. Ertem? Nem vagy hetero.
5/14 anonim válasza:
Ismeretlennel jobb szerintem.
Én is azzal tervezem.
Ha gondolod írhatsz is.
23/F
7/14 anonim válasza:
Mivel en is kivancsi vagyok, csak hasonloan kivancsival. Egyutt megnezni dolgokat, aztan szepen lassab tobbet, es ha nem tetszik, semmi rohanas, para.
25F
8/14 anonim válasza:
Sztem, egy tapasztalt, türelmes, segítőkész pasival az elsőt, - nekem is egy ilyen, nálam jóval idősebb pasi volt... újra csak így kezdeném. Nem volt semmi para, meg bénázás, ideg, ő tudta, hogyan kell bevezetni az örömökbe! Nála biztonságban, kényelemben összejöttünk, dumcsi, video, zene stb. Néha még találkozok vele! Mindenkinek ajánlom, elsőre (vagy "továbbtanulásra" válassz egy tapasztalt idősebb pasit! Neki köszönhetem, h kiegyensúlyozott, boldog BI lettem! (Feleség és gyerek mellett, titokban!:)
10/14 anonim válasza:
Én is egy kezdő ismeretlennel próbálnám ki elsőnek.
Mert vele lehet szépen lassan haladni. Először csak verem neki, lesz*pom és azt mondom, hogy egyenlőre állj akkor szerintem egy hasonlóan kezdő nem haragszik meg, hogy nem hagytam hogy megd*gjon, de egy tapasztalat már lehet igen. Mondjuk lehet első alkalommal én nem akarom majd abbahagyni a szexet :D Addig lovaglom még bírja szusszal, és ez az esélyesebb.
28/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!