Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kíváncsi hetero fiú kivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kíváncsi hetero fiú kivel próbálja ki elsőnek szerintetek? 18/F

Figyelt kérdés

ismerőssel vagy olyannal akit nem ismer?

illetve mit gondoltok hol lehet ilyen partnert találni? :)

2017. júl. 30. 17:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Itt egy ismeretlennel.
2017. júl. 30. 17:49
 2/14 anonim ***** válasza:
98%
A lehető legrövidebben összefoglalva: velem. 😁😁😁
2017. júl. 30. 17:58
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Velem nem,mert rákapna.
2017. júl. 30. 18:00
 4/14 anonim ***** válasza:
70%
Bi kategoriaba nincs kivancsi hetero fiu.... Ezt szogezzuk le, kerem. En hetero ferfi vagyok es qrvara nem erdekelnexsemmi szex egy madik ferfival. Ertem? Nem vagy hetero.
2017. júl. 30. 18:20
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ismeretlennel jobb szerintem.

Én is azzal tervezem.

Ha gondolod írhatsz is.

23/F

2017. júl. 30. 22:13
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Aki szeretne írjon
2017. júl. 30. 22:49
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Mivel en is kivancsi vagyok, csak hasonloan kivancsival. Egyutt megnezni dolgokat, aztan szepen lassab tobbet, es ha nem tetszik, semmi rohanas, para.

25F

2017. júl. 30. 23:14
 8/14 anonim ***** válasza:
82%
Sztem, egy tapasztalt, türelmes, segítőkész pasival az elsőt, - nekem is egy ilyen, nálam jóval idősebb pasi volt... újra csak így kezdeném. Nem volt semmi para, meg bénázás, ideg, ő tudta, hogyan kell bevezetni az örömökbe! Nála biztonságban, kényelemben összejöttünk, dumcsi, video, zene stb. Néha még találkozok vele! Mindenkinek ajánlom, elsőre (vagy "továbbtanulásra" válassz egy tapasztalt idősebb pasit! Neki köszönhetem, h kiegyensúlyozott, boldog BI lettem! (Feleség és gyerek mellett, titokban!:)
2017. júl. 31. 03:44
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Velem
2017. júl. 31. 09:46
 10/14 anonim ***** válasza:
82%

Én is egy kezdő ismeretlennel próbálnám ki elsőnek.

Mert vele lehet szépen lassan haladni. Először csak verem neki, lesz*pom és azt mondom, hogy egyenlőre állj akkor szerintem egy hasonlóan kezdő nem haragszik meg, hogy nem hagytam hogy megd*gjon, de egy tapasztalat már lehet igen. Mondjuk lehet első alkalommal én nem akarom majd abbahagyni a szexet :D Addig lovaglom még bírja szusszal, és ez az esélyesebb.

28/f

2017. júl. 31. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!