Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi fiúk szerintetek jó ötlet ha egy kezdő passzív idegen aktívval próbálja ki?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 16. 13:00
1/12 anonim válasza:
Szerintem jobb, mint egy baráttal vagy haverral. A pletygálgatás megelőzése miatt.
2/12 anonim válasza:
1-es állítása teljesen igaz. De én még azt is hozzátenném érdemesebb más településre is elmenni hogy kipróbáld.
3/12 anonim válasza:
De egy idegennel még ott a frusztráció, hogy nem ismerem, nem tudom milyen ember. Még egy ismerőssel intimebb viszonyt lehet kialakítani.
4/12 anonim válasza:
Esetleg nem árt előtte kicsit megismerni azt az idegent, és akkor minden megy simán és nagy meglepetések nem érnek. Aztán mindenki mehet a dolgára.
39f
5/12 anonim válasza:
Én még nem voltam sráccal, de ismeretlennel sosem csinálnám. Sokkal jobb ha előtte van randi és megismerjük egymást, aztán amikor mindketten úgy érezzük hogy megbízunk egymásban akkor lefeküdhetünk.
6/12 A kérdező kommentje:
És ha valakinek az ismerősi körében egyáltalán nincs olyan fiú?
2017. ápr. 16. 19:29
7/12 anonim válasza:
Akkor próbálj ismerkedni közösségi oldalakon stb.
8/12 anonim válasza:
én egyszer egy idegennel próbáltam ki, előtte 1x találkoztunk, leszoptam majd megdugott a kocsiban és azóta nem láttam :D
9/12 anonim válasza:
Én idegennel kezdtem, csak később kerültek képbe az ismerősök, haverok.
10/12 anonim válasza:
Mi előtte azért beszélgettünk, ismerkedtünk, képet cseréltünk, mondtam neki, h nem biztos, h jó lesz, mert kicsit frusztrál, h sosem találkoztam vele, stb. Megbeszéltük, h kipróbáljuk milyen lesz, aztán ha meg van szeméylesen is az a szimpátia, ami online kialakult, akkor még talizunk. egy korban 5 évvel idősebb aktív pasi volt, én akkor 19 vtam, nagyon jó volt, figyelmes és kedves volt. Persze ehhez intelligens embert kell találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!