Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex fiúk! Igaz, hogy nektek bejönnek a fiús lányok?
Figyelt kérdés
Csak mert nincs más reményem. :D2017. aug. 4. 13:40
2/16 anonim válasza:
Miért ne jönne be?
De hordozzon magán női tulajdonságokat, tehát ne legyen túl fiús.
4/16 anonim válasza:
Konkrétan mire gondolsz?
Esetleg ha küldesz képet leírom a véleményem, bár heteró vagyok.
5/16 anonim válasza:
Nekem bejönnek. Megvan a sajátos szépségük ami el tud ragadni.
Ugyanígy vagyok a lányos fiúkkal, bár őket talán jobban szeretem. :D
Ez szerintem is egyénfüggő azért.
6/16 anonim válasza:
Én hetero vagyok, és nekem is simán bejönnek a kicsit sportosabb, belevaló, fiús lányok.
7/16 anonim válasza:
Inkább a lányos fiúk!
De egy fiús lány se lenne rossz...
8/16 anonim válasza:
Bejönnek. Főleg ha nagy a csiklója.
9/16 anonim válasza:
Èn picit lányos fiú vagyok aki szeretne írjon:)
10/16 anonim válasza:
Nekem speciel csak a lányos lányok és a fiús fiúk jönnek be. Kinézetre mindig csak ilyenek jönnek be.
Most azonban kivételt tettem, a fiú, akivel kavarok, nem fiús annyira viselkedésre, kinézetre viszont annál inkább. De nem is mondanám lányosnak.
16/F/bi/uni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!