Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Feleségem bevenné a barátnőjét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem bevenné a barátnőjét egy alkalomra. Csabda? Mi lenne utána? Stb.

Figyelt kérdés

Van 2 gyerekünk soha nem voltunk nyiltak de kitalálta hogy X barátnőjét bevenné egy alkalomra

Ő egyszer kirpóbálná milyen egy nőt simogatni és szeretné látni hogy mással vagyok....

Természetesen elmonda a szabályokat elöször barátnőjének aki igent mondott majd nekem hogy mit szeretne és mit szólnék hozzá...

Szabályok:

- Nincs csók

- Én orálisan nem elégíthetem ki csak a kezemmel nyulhatok hozzá

- Ha benne vagyok gumi fel ha viszont páromba gumi le

Amiket szeretne:

A párom a fejemen ül közbe a barátnő a férfiasságomon és simogatják egymást (csókot nem hiszi mert az már nem menne neki)

Szeretné nézni ahogy a barátnőjét kutyapozba....

illetve azt szeretné ha végén a barátnője szájába érne véget....

Attól félek az eset után nem tudnék úgy ránézni se asszonyra se a barátnőre....

29/F

2017. júl. 29. 19:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
#7 vagyok. A gumi valahol érthető a feleséged részéről, de a tömény események közepén azzal foglalkozni, hogy felhúzd, majd levedd... Engem lelankasztana. Nálunk nem volt gumi, a testnedvek szabadon érintkezhettek egymással. A gumi legfeljebb a nem kívánt terhesség megelőzéséért képzelhető el, ha a feleséged barátnője nem szed fogamzásgátlót, vagy nincs spirál felhelyezve neki.
2017. júl. 31. 05:44
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Én belemennék,nem hinném csapdának,főleg ha a lányok kezdik.

Kicsit sok a szigorú szabály.Szerintem komolyan gondolja.

Mièrt nem tudnál utána ugy nézni rájuk?

2017. júl. 31. 22:16
 13/20 A kérdező kommentje:
Pénteken lesz a nagy nap kiderül mi lesz
2017. aug. 1. 15:44
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Hogy alakult a pénteki nap,sikerült összehozni valamit?
2017. aug. 5. 13:16
 15/20 A kérdező kommentje:

Igen megtörtént

Itthon minden rendben nincs változás

Igazából nagyon jól sült el.

Ők elötte megbeszéltek mindent én csak egy szexuális segédeszköz voltam. Tetszet

Átjött a barátnő a gyerekeket elvittük anyumékhoz ketten főztek kaját majd ettünk. Felmentünk a hálószobába ahol leültünk filmet nézni. Elöször úgy feküdtünk hogy én asszony barátnő majd 30 perc mulva középre kerültem. Asszony átugrott a szélére. Vékony lepedőt dobott rám (meleg volt ugye és nem akarta úgy előkapni) majd a lepedő alatt elővette a farkam és játszani kezdet vele. A barátnő 3 perc mulva odanyult és ketten csinálták. Elöször asszony kezdett vetkőzni lassan. Majd mikor asszonyon már csak bugyi és meltartó volt a barátnő nem volt szivbajos felugrott és mindent lekapot. Asszony is. Majd én is. Itt jön amit én nem gondoltam volna. A barátnő ledobta az asszonyt az ágyba és orálisan kényesztette (Asszony ezt nem viszonozta ennyire nincs benne biszex hajlam). Miközbe kényesztette asszonyt addig nekem kézzel verte majd maga fölé húzott hogy szájjal is tudja. A barátnő közbe fel fel nézett asszony szépségéről és a golyóimat nyalogata. Majd ledobtak az ágyra asszony a fejemre ült a barátnő pedig orálisan kénysztetet. Majd gumit húztak rá és beleült. Iszonyat jó volt ez a kombó. kb 25 percig ment majd jött asszony gumi le bepucsitott a barátnő pedig fogta a fenekét és kérte sokszor hogy tegyem közbe a szájába is. Akár mennyire jól birom innentől kb 10-15 perc kellet és elsültem a csajszi szájába aki lenyelte.

Pihentünk nekiültünk TV-t nézni majd beszélgettünk és mondta a csaj hogy ő szereti amúgy popóba is kár hogy nem volt rá alkalom közbe asszony szépségét egyszer egyszer megcirógatta (én ha elélvezek az a fajta vagyok akinek 5-6 óra kell mire újra magáhozér de itt nem így volt) kb 30 perc mulva úgy álltam mint a cölöp amit leütnek. Asszony ült bele közbe a barátnő simogatta asszonyt és csokolgatta

Majd több pózcsere gumi fel gumi le után elkövettem valamit amit asszony nem tud és a barátnő jó fej volt nem mondott el.

Gumival voltam a lány fenekébe a lány pucsitott és nyalta asszonyt. Asszony annira gyögött mert már 3x elélvezett attól ahogy benne voltam hogy nem érdekelte semmi eldobtam a gumit és úgy pakoltam tele a barátnő fenekét. Asszonyak azt mondtam odavertem és belecsurgot....

Összeségébe jó volt asszony volt a középontban ő volt kényesztetve én élveztem igy szabályokkal is szerintem fontosak a szabályok

2017. aug. 6. 13:41
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak irígykedni tudok.:)
2017. aug. 6. 14:59
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Fain . Legközelebb kérd meg a bnőjét ujjazza meg a nejed seggét , ha élvezi és kitágul megrakod azt is .
2017. aug. 12. 15:51
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem fogom ilyenekre megkérni a barátnőt....
2017. aug. 16. 13:09
 19/20 A kérdező kommentje:
És nem hiszem hogy ez heti jellegű lesz
2017. aug. 16. 13:09
 20/20 anonim ***** válasza:

Te kis mázlista :D

Volt azóta még ilyen kalandod? :)

2018. márc. 19. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!