Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akinek ízlik a sperma? Gyakran olvasom itt hogy milyen szörnyű az íze még az állaga?
Figyelt kérdés
Nekem kevés tapasztalatom van, mert csak egy fiúval voltam, de az kifejezetten jóízű volt.2017. júl. 24. 13:42
1/11 anonim válasza:
Nekem például kifejezetten ízlik.F.
2/11 A kérdező kommentje:
Volt hogy fájt a foga és sok gyógyszert szedett mégis ugyanolyan volt mint máskor. Sürű, édes, a tejszihabra emlékeztetett a leginkább
2017. júl. 24. 14:00
3/11 anonim válasza:
Eddig nekem is csak finommal volt dolgom.
23F/bi
4/11 anonim válasza:
Bár én meg csak a sajátomat kóstoltam, annak néha eleg kegyetlen az íze, ettől függetlenül szívesen "nyelném" 😀😂 20/F
5/11 anonim válasza:
na ez az, hiába nem annyira finom esetleg, amikor úgy be vagy indulva a srácra, tök mindegy, úgyis nyeled
6/11 anonim válasza:
Én szeretem az ízét, de volt már negatív tapasztalatom. Az egyik srácnak, akit leszoptam annyira keserű volt, hogy majdnem elhánytam magam...
8/11 anonim válasza:
Én is csak a sajátomat kóstoltam de szívesen nyelném másét végre
9/11 anonim válasza:
Az íze attól függően, hogy mit fogyasztott a partnered változó lehet. A sós, keserűtől az édesig változhat. Én szeretem a számban érezni, és lenyelni íztől függetlenül.
10/11 anonim válasza:
Mikor elősször a számba élvetek akkor kajak majd nen lehánytam a barátom szerszámát. Azóta volt egy két próbálkozásom de továbbra is hadi lábon állok vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!