Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Albert herceg piercing mennyire fáj?
Már régóta gondolkozom arról, hogy csináltatok egyet, de rgyrészt félek a fájdalomtól, másrészt cikinek érezném ha letolnám a gatyámat és felállna a farkam.
Ha meztelen vagyok minimum félmerev lesz.
23/f
Nemiszerv piercing kedves első. :D
Már csak a név hallatán is a tökömhöz kapok. 😄😆
Csak,hogy a kérdésre is válaszoljak: szerintem egyáltalán nem fáj mivel kapsz érzéstelenítőt, nem csinálhatják anélkül. És szerintem a merevedésre is kapsz valamit. Bár utána elég fura érzés lehet, hogy van benne valami.
Mindenesetre én még mindig a tökömet szorongatom.😂
Szia!
Ha félsz a fájdalomtól, akkor ne csináltass!
Az Alber herceg piercing (Vagyis a Prince Albert =PA), a makk elülső részén, a fitymafék felé, a húgycsövön átszúrt ékszer. Általában karika vagy patkó ékszer kerül bele. Behelyezéskor lidokain sprayt használnak (egyrészt a felületre, másrészt a húgycsőbe permetezve), ami ugyan kifejti a hatását, de még akkor is fájhat.
Alap méret a 14 G (1,6 mm vastag), ami általában tovább tágítanak.
Ha letolod a gatyád, és félmerev, az sem baj, úgyis leapad.
A viselése az első héten rossz. Egyrészt fáj, másrészt csíp a pisilés. Viszonylag hamar gyógyul, de 2-4 hétig önmegtartóztatást kell gyakorolni.
Lidokain nélkül 10-ből 11 a fájdalom. Nem véletlen, érzékeny terület.
Ahhoz, hogy komolyabb örömöt okozzon, legalább 3-5 mm-re kell tágítani (akkor maga az ékszer súrlódása okozza az örömöt).
Mivel a biszexualitás témába írtál, így muszáj megjegyeznem, hogy irrigátoros tisztítás nélkül bizony ragad rá a csoki. (Nőnél és férfinál is az anális szex esetében.)
A nők egy része szereti, míg másik részük elítéli. Szóval gondold meg. Igaz, ki lehet szedni hipp-hopp, de egy 5 mm-es lyuk pluszban eléggé látványos tud lenni.
Persze bizonyos helyeken (pl zagyvai gabi) injekciós érzéstelenítést használnak és akkor lehet kérni alapból nagyobb méretben és akkor a szúrás nem fáj, de a gyógyulás akkor is nagyon kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!