Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Albert herceg piercing mennyire fáj?
Már régóta gondolkozom arról, hogy csináltatok egyet, de rgyrészt félek a fájdalomtól, másrészt cikinek érezném ha letolnám a gatyámat és felállna a farkam.
Ha meztelen vagyok minimum félmerev lesz.
23/f
Nemiszerv piercing kedves első. :D
Már csak a név hallatán is a tökömhöz kapok. 😄😆
Csak,hogy a kérdésre is válaszoljak: szerintem egyáltalán nem fáj mivel kapsz érzéstelenítőt, nem csinálhatják anélkül. És szerintem a merevedésre is kapsz valamit. Bár utána elég fura érzés lehet, hogy van benne valami.
Mindenesetre én még mindig a tökömet szorongatom.😂
Szia!
Ha félsz a fájdalomtól, akkor ne csináltass!
Az Alber herceg piercing (Vagyis a Prince Albert =PA), a makk elülső részén, a fitymafék felé, a húgycsövön átszúrt ékszer. Általában karika vagy patkó ékszer kerül bele. Behelyezéskor lidokain sprayt használnak (egyrészt a felületre, másrészt a húgycsőbe permetezve), ami ugyan kifejti a hatását, de még akkor is fájhat.
Alap méret a 14 G (1,6 mm vastag), ami általában tovább tágítanak.
Ha letolod a gatyád, és félmerev, az sem baj, úgyis leapad.
A viselése az első héten rossz. Egyrészt fáj, másrészt csíp a pisilés. Viszonylag hamar gyógyul, de 2-4 hétig önmegtartóztatást kell gyakorolni.
Lidokain nélkül 10-ből 11 a fájdalom. Nem véletlen, érzékeny terület.
Ahhoz, hogy komolyabb örömöt okozzon, legalább 3-5 mm-re kell tágítani (akkor maga az ékszer súrlódása okozza az örömöt).
Mivel a biszexualitás témába írtál, így muszáj megjegyeznem, hogy irrigátoros tisztítás nélkül bizony ragad rá a csoki. (Nőnél és férfinál is az anális szex esetében.)
A nők egy része szereti, míg másik részük elítéli. Szóval gondold meg. Igaz, ki lehet szedni hipp-hopp, de egy 5 mm-es lyuk pluszban eléggé látványos tud lenni.
Persze bizonyos helyeken (pl zagyvai gabi) injekciós érzéstelenítést használnak és akkor lehet kérni alapból nagyobb méretben és akkor a szúrás nem fáj, de a gyógyulás akkor is nagyon kellemetlen.
Én nem fertőtlenítettem.
Valóban vérzett 1-2 napig!
1,2 mm-el kezdtem.
Ma már 10 mm 00G van bent és nekem rettentően tetszik.
Ha érdekel csináltatsd meg.
Én magamnak szúrtam,de másnak is meg csinálom szívesen.
Nem pirszing szúró művész vagyok,de magamon gyakoroltam és ha túl éltem más is túl fogja. : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!