Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középkorú, idős bi férfiak nektek bejönnek a fiatalabb fiuk?
Figyelt kérdés
Mondjuk egy 18 éves fiu aki rá van katanva az idosebb ferfias akár macis férfiakra?2017. júl. 11. 10:44
11/21 anonim válasza:
Nekem bejönnek, csak a korom miatt én nem jövök be nekik. :D
12/21 anonim válasza:
Nekem is nagyon bejönnek a fiatal srácok.
28
13/21 anonim válasza:
Hát én megdugnám mélyen a száját egy 20 évesnek.
39F
14/21 anonim válasza:
Én 22 vagyok. Nekem meg az idösebb "daddy" típusú pasik jönnek be.
15/21 anonim válasza:
14# linkelnél pár fotót, milyenek a "daddy" tipusú pasik?
köszi
16/21 anonim válasza:
Nem vagyok annyira idős, de kipróbálnám nálam fiatalabbal. :)
22
17/21 anonim válasza:
Nekem is bejönnek a 30-40 es aktív pasik.
22/f
18/21 anonim válasza:
Nekem is inkább 30-as aktív jönne be
19/21 anonim válasza:
Nekem az ideál 30-50 között vagy felette ha nagyon jó karban van a pasi.
20/21 anonim válasza:
Szia 19-es, no meg azok, akik szeretnék kipróbálni, vagy akár tartósabb kapcsolatot keresnek egy ilyen pasival:az előző írta: "Nekem az ideál 30-50 között vagy felette ha nagyon jó karban van a pasi." No én egy ilyen pasi vok, "kortalan", mert minden szempontból fiatal gondolkodású, aktív, fiatal fizikumú, aki szeretne egy stabil, de laza kapcsit (nem összeköltözős). Jó fejnek mondanak - de sajnos 12 éve tartó nagyon jó kapcsolatom tragédia miatt véget ért és most itt vok egyedül. Ő 25 évvel fiatalabb volt, és abszolutt férfias, sportos, sármos fickó, ő akarta... Mindketten a feleségeink mellett voltunk jó barátok - "kis extrákkal"- de nagy örömökkel! :) Nem tudok - és nem is akarok ismerkedni nyilvános helyen, vagy fürdő, utca, társkereső, mert nem vagyok ilyen típus, de egy budapesti, vagy környéki megbízható, odaadó, örömöket kedvelő, egészséges, jótestű, nyitott barátot nagyon szeretnék. Van stabil barátnőm, de egyedül élek a Belvárosban. Lehet, hogy soknak tűnik, amire vágyom, de én is ezeket adom, no meg a szeretetemet, biztonságot, nem mindennapi örömöket. Olyan pasira gondoltam, akivel titokban "megérdemeljük" egymást!:) Rohanó életünkben kell egy sziget, ahol csak ketten vagyunk egymásnak, egy biztos tudat, hogy valaki vár és azt az időt a maximális egyetértésben töltjük el - akár nem csak az ágyban, de mint normális barátok beszélgetésben, néha programokban is... Hogyne számítana a külső - de a belső értékek is! Tudom, hogy van ilyen - én hiszek benne - ha Ő IS AKARJA, hogy így legyen. Különben is, addig vagy fiatal, ameddig vannak értelmes, komoly céljaid, tudsz kitartóan küzdeni értük és örömet adni az örömökért! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!