Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek mi van velem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi van velem?

Figyelt kérdés

Nem tudom normalisan megfogalmazni a kerdesemet szoval csak elkezdem valahogy 19 eves lany vagyok es mar egesz kicsi koromban bennem volt a kerdes "lehet leszbikus vagyok?" de mindig elhesegettem a gondolatot mert imadom a fiukat es eddig csak fiukkal fekudtem le amit szinten imadok marmint szexelni viszont eletem elso csokja "jatekbol" kb 5 evesen lannyal volt es 16 eves koromtol kezdve tobbel is csokoloztam fiuk mellett

es nagyon szeretem ezt csinalni, marmint lanyokkal csokolozni hihetetlen vonzalmat erzek irantuk es ugy erzem ennel tobbet is csinalnek

egyszer harmasba hivtak (rajtam kivul egy fiu, egy lany) nemet mondtam de elfantazialtam mit csinalnek a masik lannyal nem csak harmasban hanem ha ketten lennenk

Arra is gondoltam hogy siman nimfomanias vagyok (ami elkepzelheto) es mindenkivel le akarok fekudni aki tetszik

Nem tudom ezt kivel megbeszelni azt se tudom ezzel mit kell kezdeni vagy csak hagyjam

Felek mert tenyleg ugy erzem a fiuk a mindeneim es ha lannyal lennek akkor nem vagom, igazabol nem tudom ki vagyok.

Mi a velemenyetek errol?

2017. júl. 3. 01:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szexualitásod felfedezésének időszaka.
2017. júl. 3. 01:51
 2/6 A kérdező kommentje:

Azt meg hozzatennem hogy egyebkent eleg beteg dolgokat szeretek szexualis teren most nem arra gondolok hogy lefekudnek lannyal hanem vannak tenyleg betegnek mondhato fetiseim

szoval lehet nem biszex vagyok csak vonz ez is? vagy ha nem lennek biszex akkor nem vonzana?

2017. júl. 3. 02:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mik azok?
2017. júl. 3. 02:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Biszex.
2017. júl. 3. 09:59
 5/6 anonim ***** válasza:
95%
Jó eséllyel biszex vagy. Olyan biszex, aki még keresi a helyét ebben a csoportban. Kívánom, minél előbb találd meg a helyedet, hogy boldog óráid legyenek a szexuális életedben.
2017. júl. 3. 14:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat:)
2017. júl. 3. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!