Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden éjjel azt álmodom, hogy lefekszek a pszichológusommal. Mi van velem?
40-es éveiben járhat, én 19 vagyok. Igazán csinos nő és nem az a cicababa, de.. mégis törődik magával, ápolt. És volt olyan - sőt egyre többet - , hogy azt álmodtam lefekszem vele, aztán hogy közbe még csatlakozik jó pár pasi (általában tanár) és..értitek. Ez annyira gáz..
19L
Egyáltálán nem gáz.
A pzsichológus-pacienc viszony elég intenzív, lelki, szóval teljesen normális, hogy beleszeretsz, vagy vágysz rá.
Egy jó pszichológus tudja ezt kezelni.
Ébren is kívánod, vagy csak álmodban?
Teljesen hétköznapi eset, egy intim szexmentes kapcsolat. - nagynéném terapeuta, pszichiáter, én is járok terápiában. Nagynéném is ajánlotta aki előtt nincs titkom, de családon belül nem lehet terápia, sok okból kifolyólag.
Neked kell eldöntened beviszed-e a terápiába. Ha gátol terápiában vagy zavar vidd be, mond el! Nekem is voltak, ilyen bevillanásaim, pedig napi szexuális életet élek. Én könnyen beszélek ilyen dolgokról végül, és viccesen megemlítettem. És a másik ő és ők tud(nak) róla,az a kérdés hogy te felakarod-e vállalni.
Lányoknál gyakoribb, de fiúk is meg kívánják a nagynéném, pedig anyuk is lehetne nem egyszer.
Ez benne van a helyzetben.
Én pont felnőtt tartós kapcsolatot nem tudok kialakítani, csak viszonyokat, szeretőket. - nincsenek otthonról hozott jó mintáim párkapcsolatra pedig szüleimé anno az volt. De nagyon késő gyerek vagyok, nagyszülei lehetnének szüleim. Náluk a párkapcsolat négy fal- és szemközti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!