Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Valaki jart mar igy, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Racz Belaaaa kérdése:

Valaki jart mar igy, vagy hasonlo eset?

Figyelt kérdés
Vilag eletemben imadtam a noket, a noi testet. Soha meg nem fordult a fejemben, hogy milyen lehet egy ferfival. Viszont nagyon szeretem a nöies shemaleket (ha pl. latom h ferfias az arca egybol off). Barmikor lattam, hogy ket ferfi jatszadozik egymassal rogton leptem tovabb. Kb. masfel honapja lattam egy filmet amiben egy szep szoke no volt es 2 ferfi. A no felcsatolta a mu branert es a pasi bekapta. Rogton tekertem. Eztan jott egy olyan resz, hogy a csaj elkezdet sz*pni a palit es at rakta a masik ferfi szajaba. A pali olyan technikaval dolgozott.10/10 . kivertem ra, aztan meg 2* mire eszembe jutott hogy ez egy ferfi. Azota maximalisan be vagyok szarva, hogy mi ez. Depreszzios vagyok, a szex is nehezen megy. Sikerul kiverni nokre, ferfiakra nem kivanom tovabbra sem. Nem tudok ellazulni, egsznap ez jar a fejemben. Felek nehogy megtetszen egy ferfi, illetve attol, hogy pl egy azonos nemu eszre vegye rajtam, hogy zavart vagyok es ezt kihasznalva "lecsapjon" ram. Eddig minden nore raneztem rogton tudtam, hogy mit tennek vele. Most semmi.1000-bol 1 nore tudom azt mondani. Biszereg a f*rkam meg sem akarok nyitni
2017. júl. 2. 09:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Rejtett biszex hajlamod van. Ezt az is alátámasztja, hogy szereted a nőies shemaleket. Arról ugyan nem írtál, hogy szexelnél is velük, de el tudom képzelni, hogy igen. Ez a rejtett hajlamod aztán egy film hatására előtört. Annyira, hogy kétszer, vagy háromszor kiverted a farkad arra, hogy egy pasi szopta a másik farkát. Hidd el, egy full heteroval ez nem történik meg. Ezt el kell fogadnod, hogy némileg biszex vagy, de nem muszáj így is élned. Nem kell ezután férfiakkal is szexelned, ha nem akarsz. Az meg, hogy biszex hajlamod van, nem látszik rajtad. Rajtam se látszik, pedig én férfiakkal is szexelek, ha van rá lehetőség.

Úgyhogy nyugi. Éld tovább az életed, ne változtass rajta, ha nem akarsz, csak soha ne feledd, nem vagy full hetero.

2017. júl. 2. 10:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Ige, lehet hogy kiprobalnam egy shemale-l, mar volt olyan is, hogy lebeszeltem veluk, de meg sem lett belole semmi. Engem nem erdekel, hogy farkuk van, szoval ugy ertem, hogy inkabb hatulrol tennem azt, amit lehetne. Vizsont az is megfordult a fejemben, hogy lehet hogy nem is mukodne, mivel eszre vennem rajta hogy ferfi. Tehat elkepzelheto, hogy el fog mulni belolem ez az erzes anelkul hogy kiprobalnam ? Mert igazabol nem szeretnem egy ferfival...
2017. júl. 2. 10:12
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű, hogy a titkos vágyad valaha is el fog múlni. Tapasztatból mondom, hogy egy vágy addig kínoz, amíg ki nem elégíted. Egy a lényeg.... légy boldog az életedben.
2017. júl. 3. 05:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!