Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány biszex fiúval van kapcsolatba, kell miatta aggódnia, hogy megunja a pasi és a pasik felé kezd nézegetni?
És ezt honnan tudod hogy nem így van? Egy dolog, hogy mit mondanak. Tök mindegy, hogy miként vonzódik a férfiakhoz, ne csaljon meg, ha nem vonzódik hozzá érzelmileg, ez sem jogosítja fel rá.
Egyébként szerintem ilyen nincs, hogy érzelmileg vagy csak ez vagy csak az. Én voltam szerelmes nőbe, voltam is nővel, de igazából testileg a pasik sokkal jobban vonzanak. Szóval szerintem bárkibe lehetsz szerelmes szexualitástól függetlenül.
Ezt a legkönnyebb mondani, hogy pasik csak szexuálisan, érzelmileg nem. Addig sem kell felvállalni, csak titokban buknak a farokra. legalább is az én véleményem szerint. Bár én is biszexnek számítok, a biszex pasikban nehezen bízok meg. :( De igazság szerint ez a pasi eléggé megfogott.
Mondjuk én inkább hetero vagyok, a hetero és a biszex között. A pasik alapból másként működnek, alapból többször lépnek félre és sok e rovatban olvasott válasz alapján nekem az jön le, hogy a bi pasiknak egyáltalán nem okoz gondot a férfiakkal történő megcsalás, priviben is beszélgettem itt egy pár emberrel. engem nem érdekel, hogy mire kell neki a pasi. Pont az a baj, hogy arra. Ha meg valakit meg akarok csalni, akkor inkább szakítanék vele előtte.
Egy barátnőmnek is volt bi pasija és egy idő után hármasban akarta. Nos ha nem menne bele valaki, akkor úgy is megcsalnák.. Hát magam sem tudom mi a problémám. Az, hogy bejön a pasi és a fiúkra is bukik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!