Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, ti összejönnétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti összejönnétek biszexuális fiúval?

Figyelt kérdés
Nálatok ez kizáró ok lenne? 19F
2017. jún. 17. 18:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
A férjem és én is biszexek vagyunk. Ha meglátok egy jó nőt begbögdösöm és ha ő egy jó pasit, akkor szól. A kapcsolatunk elején voltak gondok, ugyanis az exe nagyon szerette, majd én azt hittem szakítunk, és egy nővel csaltam meg. Igazából nem a biszexségen van a hangsúly, de szerintem nem sokat jelent az emberi kapcsolatokban, a szerelemben és a hűtlenségben, hogy kinek mi a szexuális orientációja. Mikor elvett feleségül, megmondtam neki, ha beleszeretek majd egy nőbe, akkor elválunk. Ő ezt elfogadta.
2017. jún. 18. 15:47
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem zavarna.

20L

(nem kérek privit)

2017. jún. 18. 18:09
 13/16 anonim ***** válasza:
97%

"5# Ez a biszex kategória, mért ne tegyenek fel ilyen kérdéseket? Amúgy nem naponta max hetente rak ki valaki ilyen kérdést."

Köszi de én is tisztában vagyok vele hogy ez melyik kategória. És azt sem értem hogy ennek mi köze bármihez is :D A lényeg meg nagyon nem azon volt hogy hetente vagy naponta teszik fel ezt a kérdést hanem hogy sokszor. Én sem kérdezem meg hetente de még havonta sem az ételek, italok kategóriába hogy ki szereti a borsófőzeléket.

2017. jún. 18. 18:50
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Engem sem zavarna. Bár szerintem az én párom az. De ő inkább úgy fogalmaz, hogy "kíváncsi". :D

Ha pasival lépne félre, azt nem bánnám. Csak tudjak róla. :)

27/N (heteró)

2017. jún. 20. 14:08
 15/16 anonim válasza:
100%

Egyszerű válasz : igen

18L

2017. jún. 21. 00:16
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy kaland lehet - volt is már :) - de párkapcsolatba határozottan nem.

Nem létezik hűséges biszex. ...vagy ha az, akkor meg már nem biszex ;)

2017. aug. 2. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!