Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar ha egy lány nem hord tangát hanem inkább a francia bugyit szereti?
Figyelt kérdés
2017. jún. 15. 21:53
1/14 anonim válasza:
Nem. Volt olyan párom, aki csak a sima bugyit szerette. Nekem az is megfelelt A lényeg, hohy ő jól érezze magát benne.
2/14 anonim válasza:
Dehogy.. nekem pl szexisebb a francia bugyi, de ízlések és pofonok. :)
3/14 anonim válasza:
Nem zavar, azt visel ami kényelmes számára, de nekem a tanga sokkal jobban tetszik és szexisebb benne számomra egy nő.
4/14 anonim válasza:
francia bugyi is szexy, de a lényeg úgyis az aki viseli, nem az amit visel.
6/14 anonim válasza:
A tanga nem mindenkinek áll jól, sőt az csak nagyon keveseknek, akiknek tökéletes popsijuk van. A francia bugyi ellenben bármilyen popsin jól mutat, mindet szexivé tudja tenni az egyéniséghez illő darab, így nem baj, hanem áldás. :)
7/14 anonim válasza:
Nem, sőt lehet kimondottan sexy is, ráadásul a tanga már nem annyira izgi, mert olyan elcsépelt és sok csaj seggén hülyén is áll.
8/14 anonim válasza:
Nem! Mindenki olyan bugyit, gatyát viseljen, ami kényelmes neki. Ha sexre kerül a sor, akkor úgyis lekerül. Akkor meg nem mindegy?
9/14 anonim válasza:
Szerintem sokkal szebb hogy takar kicsit
10/14 anonim válasza:
Soha nem szóltam bele abba, mit hord a csajom, de a franciabugyit mindig külön megháláltam. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!