Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ez baj? Meleg lennéK?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez baj? Meleg lennéK?

Figyelt kérdés

Tehát alapesetben a lányokat szeretem, de az utóbbi időben (0,5-1 évben), azt vettem észre. hogy nagyon be tudok indulni egy cuki fiúra. Tehát félreértés ne essék, nem egy ilyen fárfias fiúra, hanem egy ilyen cuki arcú- lányos fiúra. Persze a prioritások mindig is a lányok voltak, de nem tudok mit kezdeni az érzéssel, hogy ott van egy iszonyú cuki vékony fiú, akiben benne lennék, és nem is zavarna hogy fiú, se a pénisze.

Bocsánat kicsit összeszedetlen, és tele van helyesírási hibákkal, ezért elnézést

egy példa ( [link]

2017. jún. 11. 22:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%
IStenem.. "Meleg vagyok?" Miért lennél meleg, ha a lányokra (is) gerjedsz? Ha fiúval is megy, akkor biszexuális vagy. Hány éves vagy?
2017. jún. 12. 10:11
 12/16 anonim ***** válasza:
82%

Egyébként inkább enyhén biszexre tippelnék, mint heterora.

" nem is zavarna hogy fiú, se a pénisze. "

Lehet, hogy szép arca van és lányos, de még is csak pénisze van és a teste is inkább kisfiús, mint nőies az ilyen fiúknak.

Így lehet, hogy cuki, de lehet, hogy egy férfiasabb arcú pasiból is lehetne ilyet csinálni. Vagy mikor egy lány úgy ki van sminkelve, hogy rá sem ismersz. Ez a fiúcska szerintem japán lehet, mű hajjal, sok sminkkel és kontaktlencsével.

2017. jún. 12. 10:18
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan biszex vagyok, de ez a fiúcska, és a hozzá hasonlók nem indítanak be. Te meg lehetsz biszex, meleg nem, mert a lányokra is gerjedsz, de itt senki nem tud/fog Neked biztosat mondani. Biztosabb lesz a dolog, ha nem csak fantáziálsz a fiúcskákról, hanem szexelsz is velük.
2017. jún. 12. 11:58
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy a képen láthatóhoz hasonló, aranyos fiúcska nekem is írhatna!, biztosan nem maradna kielégületlen sokáig...
2017. jún. 13. 12:52
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem haladsz a biszexualitas fele, ez nem baj, nem rossz dolog. ne gorcsolj rajta... probalj meg osszeismerkedni olyan fiouval aki tetszik es akinek van affinitasa a fiukkal valo kapcsolathoz es szexeljetek... Utana az erzeseid alapjan meg fogod tudni itelni, hogy te mi vagy... Szerintem tuti, hogy biszex... Engem nagyon be tudnak inditani a "transznemu" fiuk ( ladyboy, shemale) [link] [link] . Ahol en elek van is beloluk eleg sok... Sok jo elmenyem volt veluk. Persze azert a prioritas a lenyok ;-) 30-on tul ffi.
2017. jún. 17. 13:57
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Jó az igaz hogy izgi a fiu nagyon 17f
2017. jún. 18. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!