Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális fiúk! Ti felvállalnátok ezt a barátnőtök előtt?
Illetve: ha egy férfi lánnyal jár de titokban férfiakkal is (és nőkkel is) létesít szexuális kapcsolatot, attól még szeretheti a lányt szerelemmel?
Egy ismerősöm barátjáról van szó..
Persze, de sok biszex nem érti meg, hogy akkor is megcsalásnak számít ha fiúval csinálja... Éppen ezért nem mondanám igazi nagy szerelemnek ha férfiakkal csalja a lányt a háta mögött.
Biztosan nem mondanám meg a szexuális beállítottságomat, mert akkor nem csak a lányoktól hanem a férfiaktól is féltene. Roszabb esetben undorítónak tartaná és emiatt szakítana velem.
Speciel azt még engedném a pasimnak, hogy rajtam kívül más pasikkal szexeljen...na de hogy más csajjal az kizárt.
Ha megtudnám úgy kihajítanám, hogy a lába sem érné a földet.
Annyira nem tudom megérteni, hogy már idegesít. Semmi baj azzal, ha valaki fiú létére szereti a férfiakat is, de ez hazugság. És nem tudom, hogy egy ekkora hazugság összefér-e a szerelemmel...
Köszi az eddigi válaszokat :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!