Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek van arra esély,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van arra esély, hogy egy szórakozó helyen talánuk a Párommal lányt édeshármashoz?

Figyelt kérdés
Az interneten nem jártunk sikerrel sajnos. Így ez az ötletem támadt. Ennek az is az oka, hogy legutóbb mikor szórakozni mentünk több lány is próbált nyomulni, pedig nyilvánvaló volt, hogy egy pár vagyunk. Nem tudom, hogy ez csak a páromnak szólt-e (mert több pasira is nyomultak). Nagyon valószínűtlen ez a gondolatom?
2017. máj. 30. 22:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Swinger klubban több esélyetek van, vannak solo lányok is. Lehet kérni piros karkötőt, hogy a solo pasik ne nyomuljanak közben.
2017. máj. 30. 22:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat az elírásért :D találunk akart lenni
2017. máj. 30. 22:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi próbáltuk mindenhol, totál kudarc lett az egész... Nem tudom, másoknak még olyan könnyen megy, vagy legalábbis úgy tűnik.

Valszeg azok a csajok csak a pasidra nyomultak. :/

2017. máj. 30. 22:03
 4/6 A kérdező kommentje:
Megértem, mi is próbálkoztunk már elég sokat. De nem akar összejönni.
2017. máj. 30. 22:06
 5/6 Diavolino44 ***** válasza:
100%
Probaljatok meg, mit veszithettek, ha a baratnod kezdemenyez akkor nagyobb a siker, nekem az tunne logikusnak, mivel a sracokat a lanyok lekoptatjak, de ha egy lany megcsokol egy lanyt, az joforman normalis.
2017. máj. 30. 23:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Swinger a legbiztosabb, ha még nem is találjátok meg a legmegfelelőbb partnert, de legalább a többes szex környezetet és az embereket megismeritek, esetleg ti is csináljátok "mások előtt". Plusz el tudtok beszélgetni emberekkel, nekik van tapasztaltuk, ők évek óta űzik ezt, adnak tanácsot.

A felszedés csak akkor működik, ha olyan lánnyal összefuttok aki ilyesmire vevő, vagy részeg, vagy nem tudja mibe megy be és sírás lesz a vége. Plusz nagy nagy előny ha alapból nagyon sármosok vagytok.

De Swinger sokkkkkal egyszerűbb, főleg egy páros estén (amikor szingli pasi nincs)

2017. máj. 31. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!