Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokkal jobb fiúval a szex mint a barátnőmmel, de mégis vele szeretnél élni. Hogy zárhatom le a másik kapcsolatomat? Egy nagyon aranyos most 18 éves fiú a másik fél, őt sem akarom megbántani.24f
"1, anyám kifog akadni, apám is, sőt apám lehet még meg is üt. Soha többé nem tudok majd beszélni vele normálisan, anyámmal pár évig biztos nem.
2, nem lehet gyerekem. Tőle nem. És én szeretnék gyereket.
3, a barátnőmet már eljegyeztem, és ez a világ legnagyobb szemétsége leenne, és a gyűrű is drága volt."
Ezek csak a saját gyávaságodra utalnak, jól le is írtad.A gyűrű drága? :D :D Te vetted, akkor ne reklamálj.Emiatt maradni a barátnőddel...nálad tényleg nincs rendben minden agyilag.Emiatt kételkedem abban, hogy ilyen fiatalon te érett lennél bármilyen kapcsolatra is, nem még házasságra..a barátnőd is csak azért fontos neked, hogy szüljön gyerekeket, mint egy jó tenyészkanca.A fiatal bikád ugye nem tud szülni.Elcseszett egy ember vagy kedves kérdező és végtelenül önző a gyávaságod mellett.
Atyai érzések?
Na,ne röhögtess már.
Habár 24 éves vagy,de szellemileg nem különbözöl a 18 éves fiúdtól.
Teljesen egy szinten vagytok!
Az atyai érzésekbe amúgy sem tartozik bele az,hogy megcsókolod a fiadat és gyönyörködsz a szempilláiba,ha igen,akkor remélem nem vállalsz gyereket:d
Kopaszodó fószerek?
Hát,barátom a nők is öregednek...
Megereszkednek a cicik,stb.
Amúgy meg gondolom tudod,hogy más úton is lehet gyereked.
Ahhoz nem kell senkivel párkapcsolatban lenned,hogy gyereked foganjon.
Sokmillióan nevelnek így gyereket a világban..
"lehet ezek atyai érzések inkább"
Mert egy apa állandóan dug a fiával :D
"a barátnőmet már eljegyeztem, és ez a világ legnagyobb szemétsége leenne, és a gyűrű is drága volt"
Nem, a legnagyobb szemétség az, amit most művelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!