Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokkal jobb fiúval a szex mint a barátnőmmel, de mégis vele szeretnél élni. Hogy zárhatom le a másik kapcsolatomat? Egy nagyon aranyos most 18 éves fiú a másik fél, őt sem akarom megbántani.24f
ez nem ilyen egyszerű. a barátnőmmel is nagyon jó, és nem a vonzalom miatt jobb vele, hanem valahogy sokkal gyengédebb velem az ágyban. A barátnőmmel kicsit olyan távolabbi, vele pedig olyan jó vagy mi. na megpróbálom leírni :D
mondjuk 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
az 1 a teljesen érzéketlen, személytelen, míg a 10 a teljesen érzésekkel, intimitással teli, szeretettel teli szex.
a barátnőmmel mondjuk 7 a fiúmmal 10.
És nem a szexualitásom miatt van ez, hanem mert a barátnőm alapból távolságtartóbb, a fiú pedig simán megölel csak úgy ha úgy érzi.
"és akkor mi van ha be akarok illeszkedni abba ami a normális?"
És akkor az van, hogy baromságot csinálsz. Elnyomod magadban a vágyaidat, a személyiségedet csak azért, hogy a szomszéd Juliska néni és Béla bácsi ne nézzen rád ferde szemmel a későbbiekben. Azon túl, hogy te sosem leszel boldog, a menyasszonyodat átvered, a pasidat pedig bántod, méghozzá ok nélkül, mert simán választhatnád őt, ha elég tökös lennél hozzá, hogy őszinte legyél magadhoz.
Érdekes módon most sem írtad azt, hogy nem szereted a fiút, sem azt, hogy a nőt igen. Ezen akár el is gondolkodhatnál.
Ha csak szimplán hetetó lennél,akkor is gáz,hogy egy lányt azért veszel el,mert a szüleid nagyon örülnének neki.
Normális szülő annak örül,ha a gyereke boldog,nem álomképeket ringat.
Tudod a legtöbb anyósnak,apósnak nem olyan menye,veje van,ami feltétlen szimpatikus nekik,de elfogadják a gyerekük miatt.
Nem anyádéknak kell párt keresni,hanem magadnak.
Ja,és a későbbiekben a gyerekeknek is baromi káros lesz az,hogy a szüleik nem úgy szeretik egymást.
Hidd el én tudom.A szüleim leéltek eddig úgy 30 évet egymással,hogy nem is illenek össze,teljesen mások.
Én gyerekként pedig azt hittem az a normális,hogy a felnőttek folyton veszekednek.
Talán ezért is lettem nagyon introvertált és kapcsolatkerülő.
Akkor láttam meg a különbséget mikor más családoknál láttam,hogy milyen kémia,összhang van két ember között.
Az ilyen emberek gyerekei sokkal kiegyensúlyozottabbak.
Kérdező kapsz egy egyértelmű választ.
Szakítanod kell a fiúddal akàrhogy sírdogál előtted, a barátnődet pedig vedd el feleségül, vállaljatok gyerekeket, próbálj hűséges fèrjkènt majd később apaként viselkedni, de a fèrfiakat felejtsd el örökre!
Hogy èrzed menne ez neked?
Komolyan nem értem, miért akarsz tagadásban élni.:D
"két szép nagy kék szeme a szép szempilláival könnybe lábad...mindig vidám arca búval teli" - Ezek után képes vagy azt mondani, hogy téged csakis a nők érdekelnek? Nemár.
Az, hogy más férfiak nem mozgatnak meg, nem azt jelenti, hogy akkor heteroszexuális vagy, hanem csak annyit, hogy szerelmes. Ha a barátnődhöz kötődnél és vonzódnál jobban, nem éreznéd lelkileg kielégítőbbnek a szexet a sráccal.
Na mindegy, valószínűleg úgysem mostanában fogsz rájönni, hogy igazunk volt, hanem majd évek múltán, mikor talán már gyerek is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!