Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a szilikon cicikról?
Figyelt kérdés
2017. máj. 27. 11:03
1/17 anonim válasza:
Ha nem lufi nagyságú, akkor még elmegy, de másképp szerintem visszataszító tud lenni.
3/17 anonim válasza:
Ami ízléses és nem lufi méretű azzal semmi bajom! Vannak nagyon izgató szilikon cicik!
4/17 anonim válasza:
Normális méretben számomra nagyon is vonzó, hogy olyan kerek. Már csak a tapintására lennék kíváncsi. :D
5/17 anonim válasza:
Nekem tetszik a lufi meretu is. Tetszenek a szilikonos cicababak.
6/17 anonim válasza:
Nekem csak az eredeti tetszik a tudat miatt is meg engem taszit az a heg a mell alatt v a honaljban. Eddig csak olyanét fogtam akinek nem túl nagy szilikon volt de azert van különbség lehet érezni a széleket bárki bármit mond
7/17 anonim válasza:
Én nem szeretem a szilikon melleket, akkor inkább legyen természetes, de bazi nagy! :)
8/17 anonim válasza:
Aki a pici cicit nem becsüli, az szilikonnal kitömeti.:)
Én sosem tenném.
9/17 Tompadúr válasza:
Én kihagyom, inkább az eredeti bármikor, bármekkora is legyen, inkább mintsem egy darab plasztikot nyomorgatnék.
10/17 anonim válasza:
Látványra jól néz ki ruhában, meztelenül nekem fura.
Tapintása érdekes.
Én jobban szeretem a természetes cicit. :) 31/Bi/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!