Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A lányok nem vágynak rá? Nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok nem vágynak rá? Nem szeretnék kipróbálni?

Figyelt kérdés

Vannak ugye a transzneműek azaz farokkal de teljesen női testben.

Van sok pasi aki kipróbálna egy olyan "nőt"

És a lányok hogy vannak vele?

Nem izgatja a dolog őket hogy egy nő megdugja vagy egyéb őket?

2017. máj. 24. 20:11
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Nos akkor felvilágosítalak kedves férfi társam. A transzneműek (shemale) pasik műcsöccsel, sok sminkkel illetve van amelyik az arcátalakító műtéten ment át. +felfújt száj, seggbe is egy kis implantatum és tádá kész is a shemale.
2017. máj. 24. 20:14
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen vannak olyanok is ;)
2017. máj. 24. 20:14
 3/10 A kérdező kommentje:

A kérdés lényegén egyébként nem változtat....

A lányok fantáziáját nem izgatja hogy egy teljesen női külsővel megáldott pasi megdugja őket?

2017. máj. 24. 20:18
 4/10 anonim ***** válasza:
96%
Engem például izgat a dolog. Biszex vagyok, imádom a melleket, és a farkakat.. együtt meg aztán nagyon bejönne a dolog szerintem. :D még akkoris ha műmell. Habár ebből is csak az igényesebb jönne be. Pl egy borostás arcu faszi mellekkel nem annyira :) :)
2017. máj. 24. 20:32
 5/10 A kérdező kommentje:

Ő pl?

[link]

2017. máj. 24. 20:46
 6/10 anonim ***** válasza:
96%

Én is biszex vagyok, de nem mondanám, hogy izgat az ilyesmi, szerintem k**va bizarrnak tartanék egy női testet, amihez farok tartozik. Persze lehet, hogy egyszer majd sikerül úgy megfognia egy átalakulóban lévő transzszexuálisnak a személyiségével, hogy nem fogok törődni azzal, hogy a lábai között mi van, de addig is megmaradnék a cisznemű nőknél és férfiaknál.

L

2017. máj. 24. 21:05
 7/10 anonim ***** válasza:
95%
Ő pl bejönne :)
2017. máj. 24. 21:14
 8/10 anonim ***** válasza:
93%
Nekem rajta van a bakancslistámon hogy egy transzival szexeljek,szóval ha szexi akkor jöhet. A linkelt "csajszi" egész aranyos.
2017. máj. 24. 21:23
 9/10 anonim ***** válasza:
2%
betegek vagytok b@zmeg
2017. máj. 25. 00:53
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

En mar voltam is egyel harmasban a pasimmal, igazabol az O otlete volt hogy meglep vele annyi volt furcsa, hogy vegig analba nyomott ami Engem annyira nem izgat de eleg sok ido mulva aztan elmentem.

N/31

2017. máj. 25. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!