Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogy szerezhetnék több önbizal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezhetnék több önbizalmat?

Figyelt kérdés

Úgy érzem nem nézek ki elég jól, pedig azt mondják sokan, hogy semmi baj nincs velem és jóképű vagyok de én nehezen hiszem ezt el. Esetleg ha valaki őszinte véleményt adna akkor annak képet is küldök!

24f

2017. máj. 12. 23:03
 1/6 A kérdező kommentje:
Elsősorban korombeli melegek véleményére vagyok kíváncsi a képpel kapcsolatban.
2017. máj. 12. 23:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem küldhetsz.
2017. máj. 12. 23:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Meleg ugyan nem vagyok, viszont ha nem baj válaszolok a kérdésre. Önbizalmad leginkább úgy lehet, ha vannak céljaid, amelyekért keményen kuzdesz és idővel sikereket/visszaigazolást érsz el, hogy érdemes. Szinten jó hatással van a minél több társasági program, illetve ha időnként kilepsz a komfort zónából és valami újat csinálsz.
2017. máj. 12. 23:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Küld 21/f
2017. máj. 13. 05:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Küldj képet és megírom a véleményemet. 19/F
2017. máj. 13. 14:29
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Homokosnak lenni egy ilyen világban alapból negatív önbizalmat jelent mivel nem tudod beilleszteni magadat a hagyományos szerepekbe. Ezért egy szubkultúrához hasonló környezet lenne neked megfelelő, mint a punkoknak, a swinger-eknek, vagy Terry Black-nek. Mindennek megvan a maga helye a világban csak meg kell találni. Ha megtalálod és a magad félék közé tudsz beállni az mindig növelni fogja az önbizalmad mert ők sokkal könnyebben fogadnak majd el.

A testi kinézet pedig simán fejleszthető. Egy jó test önbizalmat ad. Erre a konditerem jó hely. Nagy javulást tudsz elérni 2-3 hónap munkával.

2017. máj. 13. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!