Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mernétek vállalni helyi, vagy nagyobb közösségben közéleti szerepet, úgy hogy biszexek vagytok?
Nem mondogatnám, és nem "vallanám" be. Mert ezen nincs mit. Nem mert az én dolgom...de mint heteró se ez a beszédtémám egy haverkodás közepette, hogy figy már, én heteró vagyok.
Csak annak kell erről beszélnie, locsognia erről, aki valami nem okésat érez. Pl bebeszéli magának hogy nem okés, vagy hogy ez valami olyan amit fel kell vállalni. Pedig a ma 30 év alattiakat , és ahogy mi öregszünk, így egyre többet, kvára nem érdekel.
Inkább beszélj arról pajti, hogy van-e kutyád, pont leszrom ha meleg, bi, heteró, vagy pánfütyülő kisrézfszú bagoly vagy.
Igen, mert nem "félek" az emberek véleményétől, a szexuális beállítottságom pedig nem befolyásolná a közéleti szerepemet, max a közéletet, az meg hol érdekelne. XD
Egy heterónak sem kellett coming out-olnia meg félnie, ha utcán pl csókolózik, nehogy megverjék, beszóljanak, kiküldjék az étteremből... Szóval nem tudom. Lehet, én lennék az a közszereplő, (semmiképpen sem celeb, inkább reform/mozgalmi aktivista) aki megváltoztatja az emberek véleményét ezzel kapcsolatban. Legalábbis megpróbálnám. Márcsak ezért is felvállalnám önmagam nyíltan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!