Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nagyobb pénisszel más a szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyobb pénisszel más a szex mint a kisebbel?

Figyelt kérdés
A volt barátomnak 15 cm volt a pénisze az új barátomnak pedig 19cm, még nem voltunk együtt, de láttam már neki. Az a kérdésem, hogy szexnél érezni lehet majd a különbséget, vagy ugyanolyan lesz ?
2017. febr. 5. 11:22
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Élvezetesebb a nagyobb, én úgy tapasztaltam 23.F
2017. febr. 5. 11:23
 2/6 anonim ***** válasza:
56%
Ez olyan mint a pénz. Minnél több van annál jobb.
2017. febr. 5. 11:27
 3/6 anonim ***** válasza:
73%

A hüvely rugalmas, de alapesetben rövid. Izgalom hatására a méh hátrahúzódik, a hüvely hossza nő, de a pontos méret egyénenként változó (ahogy a péniszméret a férfiaknál). Lehet, hogy fogsz érezni különbséget, de lehet, hogy nem.

Az én személyes tapasztalatom, hogy más a szex nagyobb pénisszel, mint kisebbel, konkrétan rosszabb. 15-16 centi felett nekem már fáj, ha tövig berakják, nyomja a méhszájamat, szóval nem lehet elengedni magunkat, oda kell figyelni.

2017. febr. 5. 11:32
 4/6 anonim válasza:
85%
Honnan tudod, hogy 19 cm? Megérted neki ?
2017. febr. 5. 12:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Gyanítom, nem hüvelybe fog menni az a 19 centi, hanem végbélbe (kategória, pls).
2017. febr. 5. 12:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát ez az én is ezen gondolkoztam. :D Vonalzóval jár mindenhova hátha meg lát egy jó pasit. :'D
2018. máj. 10. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!