Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Alapjáraton hetero vagyok mert a lányokhoz vonzódom minden mértékben de valamiért izgatna egy lányos külsejű,arcú fiú akinek nagyobb a farka mint az enyém illetve milyen lenne ha kiverné nekem..stb és van amikor ez felizgat nem tudom most biszex lennék akkor? amúgy a hányinger elkap ha sima fiúra gondolok de ilyen téren ez izgatna (fantáziában de lehet hogy a való életben ott hánynám össze magam.) 19/F

2017. máj. 2. 18:25
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj meg keresni valakit, akivel kipróbálhatnál néhány dolgot. Ha tetszik, akkor biszexuális vagy, ha nem, akkor csak valami nagyon megmozgatta a fantáziád.

19F

2017. máj. 2. 21:53
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonlóan vagyok vele. Én is ki akarom próbálni, de nehéz olyan embert találni.

Pl.: Itt a gyakorin is sokan rád írnak egy olyen kérdés vagy komment után, hogy ők sem próbálták még és megpróbálnak lefeküdni veled.

Ha nincsenek nagy elvárásaid egyszerű kipróbálni dolgokat, de nekem még nem sikerült nőies passzívot találnom, akiben megbíznék.

19F

2017. máj. 3. 19:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!