Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez szerelem?
Figyelt kérdés
Lány vagyok és már tíz éve ismerek egy velem egykorú lányt aki iránt mindig éreztem szeretetet, de ez az érzés az utóbbi három évben egyre jobban átalakult valami mássá amit magam számára nem tudok hova tenni. Amikor a társágában vagyok érzem, hogy szívesen megölelném vagy csak eltudnék vele bárhová menni csak lehessünk kettesben függetlenül mindentől. Minden nap rá gondolok, hogy hol lehet mit csinálhat és néha elkap a féltékenység ha mással látom pl. egy fiúval. Nem tudom ez az érzés a hormonok miatt van vagy mi lehet de azt tudom, hogy a jövőmet csak fiúval tudnám elképzelni nem pedig lánnyal de ő valamiért annyira különleges... Nem tudom, hogy ő erre hogyan reagálna de egyet tudok, hogy ezt ha meg is tudja azt szeretném, hogy tőlem s ne mástól. Nem várom el, hogy viszonozza ezt, mert a természetét ismerve furcsán reagálna rá.2017. ápr. 30. 21:48
1/1 anonim válasza:
Ha vágysz a csókra, stb. tehát testi vágy is van, akkor a leírtak alapján szerelem, igen. (Mivel ez volt a kérdés. Ha az a kérdés, mit csinálj, szerintem próbáljatok kettesben ide-oda elmenni és jobban megismerni egymást, így az érzéseid is alakulhatnak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!