Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Tapasztalttal vagy kezdővel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalttal vagy kezdővel próbáljam ki?

Figyelt kérdés
27 éves férfi vagyok, még sosem voltam pasival, de nagyon szeretném már kipróbálni.
2017. ápr. 24. 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalttal..igaz én nő vagyok,de én se bántam meg h nem kezdővel próbáltam ki..zavarba voltam,de könnyebb volt h ő irányított,nem volt sok kezdő bénázás
2017. ápr. 24. 19:38
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
... és egy tapasztalt jobban idafigyel rád, tudja mit és hogy ahhoz hogy ne vagy kevésbé fájjon...
2017. ápr. 24. 20:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

passzív vagy aktív szerepben próbálnád inkább?

38f

2017. ápr. 24. 22:31
 4/5 anonim ***** válasza:
79%
Tapasztalttal! Odafigyel rád, és tud irányítani, kevesebb bénázás lesz, ami elronthatja az élményt.
2017. ápr. 25. 07:51
 5/5 anonim ***** válasza:
79%
Mindenképp tapasztalttal! Én kezdővel próbáltam, el is bénáztuk az első pár alkalmat. Nem volt jó.
2017. ápr. 25. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!